GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Montblanc es transforma en un plató per la gravació d’un anunci publicitari

La plaça de Sant Miquel ha acollit aquest dimecres el rodatge d’un espot d’una marca italiana d’oli d’oliva
La plaça Sant Miquel de Montblanc esdevé un plató per la gravació d'un anunci publicitari. | Cedida

 

La cèntrica plaça Sant Miquel de Montblanc ha servit com a escenari per a la gravació d’un anunci publicitari. L’espot s’ha enregistrat aquest dimecres 5 de juny davant la mirada dels montblanquins que passejaven per la zona.

 

Es tracta de l’anunci d’una important marca italiana d’oli d’oliva que és líder en aquest sector. L’empresa també es dedica als productes amb salses per a pasta i als menjars precuinats.

 

La gravació de l’espot l’ha realitzat la productora amb base a Barcelona ‘The Production Club’, responsable també d’altres projectes amb grans marques com Decathlon, Adidas o Seat, entre moltes altres.

 

Un dels locals de la plaça s'ha transformat per l'anunci

Per tal de dur a terme la gravació de l’anunci, un dels establiments comercials de la plaça s’ha decorat com si fos una fruiteria, tal com es pot veure a la fotografia de sota. Just davant, l'equip de gravació de l'espot observa en un monitor com queda la imatge exterior d'aquesta botiga fictícia. 

 

Un dels establiments de la plaça s'ha transformat en fruiteria per l'anunci. | Cedida

 

L'exterior del comerç llueix les típiques capses amb fruita i verdura i, en una d'elles, es pot observar com ha caigut una pilota de futbol. Al costat de la botiga, hi ha dues cadires, una d'elles buida, que sembla que també formen part de l'anunci.

 

La resta de la plaça Sant Miquel s’ha vist ‘envaïda’ per l’equip tècnic de l’espot. Una carpa, lones, aparells tècnics i personal de la productora han canviat aquest dimecres la fesomia del centre de Montblanc per tal de gravar l’anunci.

 

Per tenir més detalls de com queda aquest anunci protagonitzat per un dels llocs més emblemàtics de la vila ducal, haurem d’esperar a la seva publicació un cop estigui enllestit.