GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Queda inaugurat el nou camp de futbol a l'Espluga de Francolí

L'acte d'inauguració s'ha celebrat avui a les 12.00 h
El camp de gespa artificial, situat al carrer Milmanda, s'ha inaugurat avui a les 12.00 h | B.H.

 

El nou camp de futbol de l'Espluga de Francolí ja és una realitat. El camp de gespa artificial, situat al carrer Milmanda, s'ha inaugurat avui a les 12.00 h amb un acte al qual han assistit diverses personalitats polítiques i de la Federació Catalana de Futbol. Malgrat que encara queda per acabar les obres de les graderies, l'equip no podia endarrerir més partits de la temporada i, a partir d'avui, les instal·lacions romanen actives.

 

Durant la inauguració s'ha aprofitat per dur a terme la presentació dels diferents equips de la Unió Esportiva l'Espluga de Francolí. L'equip prebenjamí, l'aleví A, l'infantil, el cadet, el juvenil i l'equip femení han sigut els autèntics protagonistes d'un acte que, a més a més, ha comptat amb la participació de la regidora d'Esports de l'Ajuntament de l'Espluga, Erika Soriano; l'alcalde del municipi, David Rovira, o Josep Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol.

 

«Nosaltres jugàvem en un camp de terra, aquesta inauguració posa als tres grans equips de la comarca en igualtat de condicions», ha dit David Rovira | B.H.

 

Després de la presentació dels equips, ha sigut el torn dels diferents parlaments: «aquest camp de gespa augmenta la qualitat de les instal·lacions esportives del municipi», ha afirmat la regidora d'Esports, Joventut i Festes. D'altra banda, Josep Vives ha volgut dedicar unes paraules d'agraïment a l'Espluga de Francolí U.E., pels seus valors i el seu esforç constant com a entitat important en l'àmbit esportiu del municipi.

 

Juvenil de l'Espluga de Francolí U.E. | B.H.

 

«Nosaltres jugàvem en un camp de terra, aquesta inauguració posa als tres grans equips de la comarca en igualtat de condicions», ha dit David Rovira, qui, a més, ha volgut agrair el suport rebut per part de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet i del Club de Futbol Montblanc, que també han fet possible aquesta fita esportiva.

 

Després dels parlaments, tots els assistents han pogut gaudir d'un piscolavi. Ara, el camp del Riu Sec, la reforma del qual ha suposat una inversió de 499.730 €, resta al servei de tots els espluguins, tant per als que el vulguin fer servir vestint la samarreta de l'equip municipal com per als seguidors de l'equip que vagin a animar durant els partits de la temporada.

 

Femení de l'Espluga de Francolí U.E. | B.H.

 

 

Cadet de l'Espluga de Francolí U.E. | B.H.

 

 

Infantil de l'Espluga de Francolí U.E. | B.H.

 

 

Aleví A de l'Espluga de Francolí U.E. | B.H.

 

 

Prebenjamí de l'Espluga de Francolí U.E. | B.H.