Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dimecres, 24 d'abril

FOTOS

La jornada castellera de Sant Jordi a Tarragona, en imatges

L’advocat de Puigdemont a Montblanc: «Probablement hi haurà condemnes dures»

Jaume Alonso-Cuevillas va omplir fins a la bandera la Sala de les Corts Catalans de Montblanc en una conferència organitzada per l’ANC Conca de Barberà
Jaume Alonso-Cuevillas durant la conferència a Montblanc. | J.V.

 

La Sala de les Corts Catalans del Claustre de Sant Francesc de Montblanc es va omplir ahir al vespre fins a la bandera en la conferència de l’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, en un acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana de la Conca de Barberà dins el cicle de xerrades ‘República és llibertat’ que es va iniciar a Sarral amb la conferència de Joan Canadell i que continuarà el proper 16 de novembre a l’Espluga de Francolí amb la xerrada del vicepresident de l’ANC, Pep Cruanyes i el divendres 29 de novembre amb la presentació del llibre del fotoperiodista Jordi Borràs ‘Dies que duraran anys’ també a la Sala de les Corts Catalanes de Sant Francesc de Montblanc.

 

L'advocat de Puigdemont va omplir la Sala de les Corts Catalanes de Montblanc. | J.V.

 

Cuevillas, va detallar la situació que viu actualment el país i també en la que es troben els lÍders independentistes actualment a la presó i a l'exili. A més, i davant la premsa, va aprofitar per desmentir que ell no formaria part de cap llista independentista a les eleccions europees, com així s’havia publicat en alguns mitjans de comunicació els darrers dies.

 

La Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc es va omplir de gom per escoltar la conferència de l'advocat de Carles Puigdemont. | J.V.

 

Pel que fa a la sentència d’Estrasburg sobre el cas Otegi va assenyalar que: «malgrat que tenim unes lleis molt garantistes, quan l’Estat i tot l’aparell judicial en fan qüestió d’estat d’un tema concret, no es respecten les garanties; això va passar en la lluita contra ETA i ara està passant en el procés català, amb la gran diferència que aquí ha estat un moviment pacífic». «Ens van dir que sense violència es podia parlar de tot i ara hem vist que no», va sentenciar Cuevillas.

 

«Venen moments molt durs perquè ara tindrem un judici on malauradament ens temem que hi haurà poques garanties com ja hem tingut en la instrucció. Per tant, probablement acabaran amb condemnes dures, però segur que Estrasburg ens donarà la raó», va concloure l'advocat de Carles Puigdemont.

Comentaris