Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Joan Manel Cabello, nou alcaldable del PSC a l’Ajuntament de Montblanc

L'assemblea de l'agrupació socialista montblanquina l'ha escollit per unanimitat. Cabello es presenta com 'l'opció del canvi'
Joan Manel Cabello, al carrer muralla Santa Tecla de Montblanc | J.V.

 

L’assemblea de l’agrupació socialista de Montblanc ha elegit per unanimitat Joan Manel Cabello com a alcaldable del PSC a la capital de la Conca de Barberà per les eleccions municipals de l’any 2019. Cabello, que fins l'any 2017 no havia participat en política municipal, afirma que ja està treballant en la confecció de la llista i que espera tenir-la enllestida abans de Nadal.

 

Cabello es presenta com «l’opció del canvi»

Durant la seva intervenció l’alcaldable socialista ha presentat la candidatura del PSC com «l’opció del canvi». En aquest sentit, Cabello ha insistit que «som el canvi real d’un projecte, el de l’actual govern municipal, esgotat i amb símptomes evidents de paràlisi».

 

L’alcaldable del PSC montblanquí també ha afirmat que «davant d’això els socialistes representem el canvi a millor, sense exclusions, a favor de tots els montblanquins i montblanquines que vulguin sumar en positiu per millorar el nostre estimat poble».

 

El PSC torna a presentar candidat en aquestes eleccions

És el primer cop que Joan Manel Cabello és candidat a l’alcaldia de Montblanc. L’anterior mandat municipal el PSC no va presentar candidatura a la capital de la Conca de Barberà. Per això, el nou alcaldable ha dit que «estem molt satisfets de poder tornar a representar els valors del socialisme democràtic i del respecte a tots els sentiments d’identitat al nostre municipi».

 

També ha volgut afegir que «estem convençuts que aquest espai favorable al respecte i al diàleg existeix a Montblanc i que sabrem capitalitzar aquest anhel de canvi i de convivència en pluralitat que demanen molts fills i filles del nostre poble».

 

En aquest sentit el candidat socialista s’ha compromès «a ser l’alcalde de tots, no només d’una part. La mateixa història de Montblanc ens demostra que quan hem anat tots junts hem guanyat i hem avançat. En canvi dividits i barallats perdem. I perdem tots. I Montblanc no es pot permetre perdre quatre anys més».

 

Finalment Joan Manel Cabello ha afirmat que «en aquestes properes eleccions municipals hem de decidir si optem per seguir per la via de la ineficàcia que ja només funciona per inèrcia o bé optem per la via valenta, que representem els socialistes, que busca el prestigi i l’autoestima de Montblanc».

 

Per concloure, Cabello ha incidit en què «això és el que hem de recuperar i el que em comprometo a defensar des de la sala de plens. Som l’aire fresc que garantirà el canvi a millor que Montblanc necessita».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris