GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Junts per Montblanc presenta nous membres de la seva candidatura, vinculats a les pedanies

La formació encapçalada per Marc Vinya va presentar Gerard Ferré com a número 4 de la llista, president dels veïns de Prenafeta. Tanca la candidatura Glòria Rovira, alcaldessa pedània de Lilla
Raquel Huguet número 2, amb Eusebi Campdepadrós i l'alcaldable Marc Vinya, durant la presentació de la llista. | Júlia Giribets

 

Junts per Montblanc va donant a conèixer els membres de la seva candidatura electoral amb comptagotes. Ja fa temps que se sap que el cap de llista a les eleccions municipals serà Marc Vinya. Fa unes setmanes es va fer públic que la número 2 seria Raquel Huguet i fa uns 15 dies que es va fer públic que el número 3 és Lluís Munné. Aquest dimarts al vespre s’han desvelat els noms de tres persones més que formaran part d’aquest equip de cara a les eleccions municipals a la capital de la Conca de Barberà. En concret s’ha posat cara als números 4, 13 i 23 de la llista.

 

En un acte que havia creat molta expectació, celebrat a Sant Francesc de Montblanc, la formació montblanquina va omplir la sala amb més de 100 persones. La presentació dels nous membres de la llista electoral va comptar amb la presència del secretari primer de la mesa del Parlament de Catalunya, Eusebi Campdepadrós.

 

En concret, es van fer públics només tres nous noms, dos d’ells estretament vinculats a les pedanies de Montblanc.

 

L’acte va començar passades les 20.00 hores. Tots els presents ja coneixien qui són els tres primers noms que encapçalen la llista electoral i quedava desvelar el 4t. Gerard Ferré és la persona que segueix a Lluis Munné en la llista. Ferré està vinculat a la pedania de Prenafeta, d’on és president de l’Associació de Veïns.

 

Gerard Ferré, número 4 de la candidatura de Junts per Montblanc en la presentació d'aquest dimarts. | Júlia Giribets

 

Les seves primeres paraules com a candidat van ser precisament per parlar de Prenafeta d’on en va destacar les mancances. «No m’agrada que si fa vent, ens quedem un dia i mig sense llum, no m’agrada que el cementiri estigui en mal estat. Hem de solucionar els problemes de Montblanc però també de les pedanies», va reclamar.

 

També es va presentar qui anirà en el número 13 de la llista. En aquest cas, serà Imma Cartanyà, que va destacar que la seva àrea seria la de salut i esports, tot posant de manifest que les instal·lacions sanitàries a Montblanc «han quedat petites, falta personal sanitari i proves mèdiques que evitin desplaçaments innecessaris».

 

Tanca la llista l'alcaldessa pedània de Lilla

Per últim es va donar a conèixer la persona que tanca la llista de Junts per Montblanc, la número 23. En aquest cas és Glòria Rovira, alcaldessa pedània de Lilla, que va reclamar igualtat pels veïns de tots els nuclis de població que té Montblanc perquè «paguem els mateixos impostos que la resta i els serveis per les pedanies de vegades són una mica minsos», va dir.

 

L'acte també va servir per presentar oficialment Lluís Munné com a número 3. El secretari primer de la mesa del Parlament de Catalunya, Eusebi Campdepadrós, també va dir unes paraules lloant la candidatura de Junts per Montblanc com una «alternativa de govern per projectar el Montblanc del futur».

 

Va tancar l’acte l’alcaldable, Marc Vinya, que va anunciar que pròximament s’anirien fent públics més noms de la candidatura electoral i va explicar les millores que volen fer a Montblanc si arriben a l’alcaldia en diferents àmbits: educatiu, d’habitatge, de lleure, d’oci, en turisme o urbanisme.

 

També et pot interessar: