GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Montblanc atorga la medalla de plata de la Vila Ducal a tres entitats del municipi

El Ple d'Honors i Distincions també va modificar el nom de diversos carrers i places del municipi
La sala va estar plena de gom a gom de membres de les tres entitats reconegudes pel consistori. | J.V.

 

La sala de Plens de l'Ajuntament de Montblanc acollia, aquest dijous 6 de setembre al vespre, un Ple d'Honors i Distincions com a acte previ de la Festa Major de Montblanc. L'acte servia per homenatjar i reconèixer la trajectòria dels Ermitans de Sant Joan, l’Associació Cultural Andalusa de la Conca de Barberà i també la secció local de Montblanc de la Lliga Contra el Càncer.

 

Els Ermitans de Sant Joan recollien la medalla amb motiu del 25è aniversari de l'associació. | J.V.

 

La sala va estar plena de gom a gom de membres de les tres entitats reconegudes pel consistori. En tots tres casos, els tretze regidors del Ple van votar a favor de l'atorgament de la medalla de plata de la Vila Ducal que es lliurava després de les intervencions dels grups polítics i de l'informe tècnic que acreditava la trajectòria i paper de cadascuna de les entitats.

L'Ajuntament va reconèixer l’Associació Cultural Andalusa de la Conca de Barberà pels seus 25 anys. | J.V.

 

25è aniversari de les entitats reconegudes

L’Associació Cultural Andalusa de la Conca de Barberà i els Ermitans de Sant Joan recollien la medalla amb motiu del 25è aniversari de l'associació mentre que la secció local de Montblanc la Lliga Contra el Càncer ho feia pels seus anys de trajectòria.  

 

La secció local de Montblanc de la Lliga Contra el Càncer també recollia la medalla de plata pels seus anys de trajectòria. | J.V.

 

Nova plaça 1 d'Octubre

El plenari també va aprovar el canvi de nom de diversos carrers del municipi. En aquest sentit, s'aprovava posar la denominació de carrer Francesc de Castellví i Obando a l’actual carrer General Castellví, Josepa Abellà i Pallàs al carrer comprès entre Font del Vall i Muralla Pere I i substituir el nom del Passatge Jesús Hernàndez pel del carrer Neus Català. Finalment, i en aquest cas no per unanimitat –el regidor de la FIC es va abstenir– es va decidir nomenar la plaça nova de Sant Miquel com a plaça de l’1 d’Octubre.

Representants de les tres entitats reconegudes van omplir el Saló de Plens de l'Ajuntament de Montblanc. | J.V.

 

Comença la Festa Major de Montblanc

Aquest divendres, 7 de setembre, amb el Pregó de Festes a càrrec de Paco Alegria, compositor de l'himne de la Casa Andalusa i membre de l'associació des de la fundació, comença oficialment la Festa Major de Montblanc. El Pregó Popular de Festes i la cercavila del seguici popular completaran la matinal. A la nit se celebrarà la XI edició del Beu les Bésties, i per finalitzar la jornada, la Guetto Orquestra posarà música a la Nit Jove a la Plaça Major.