Miquel Iceta presenta Juanma Cabello com a candidat del PSC a l’alcaldia de Montblanc

El primer secretari del Partit dels Socialistes a Catalunya va participar en un acte celebrat a Sant Francesc aquest dissabte on es va presentar oficialment el cap de llista amb el repte d’obtenir representació a l’Ajuntament de Montblanc
Juanma Cabello, alcaldable del PSC a les municipals 2019 a Montblanc, acompanyat d'Iceta i d'altres membres del partit. | twitter

 

El primer secretari del Partit dels Socialistes a Catalunya, Miquel Iceta, va ser l’encarregat de presentar oficialment el candidat del PSC, Juanma Cabello, a les eleccions municipals a Montblanc. En un acte celebrat a Sant Francesc aquest dissabte al vespre, Iceta es va mostrar «especialment satisfet» de poder presentar una candidatura del PSC a l’Ajuntament de Montblanc.

 

Segons va manifestar el primer secretari dels socialistes, «era una assignatura pendent que aprovem avui amb nota presentant la candidatura de Juanma Cabello a l’alcaldia de Montblanc, el canvi que necessita aquesta vila».

 

Iceta va insistir en l’interès del partit a tenir presència en totes les capitals de comarca. «Fa quatre anys no va ser possible i ara estem molt contents. A Montblanc hi ha diversitat d’opinions i pluralisme polític i convé que els ciutadans puguin triar entre opcions diferents».

 

Iceta espera que el PSC entri a l’Ajuntament de Montblanc amb diversos regidors

En aquest sentit, Iceta va posar de manifest que «l’opció que nosaltres representem tenia un espai a la vila, esperem entrar a l’Ajuntament amb diversos regidors, som un partit que ens agrada contribuir a l’acció de govern amb esperit sempre constructiu». Tot i això, Miquel Iceta va expressar que si aquesta circumstància no es dona «també exercirem d’oposició coherent intentant fer un projecte al servei de tothom i promovent el respecte i la convivència que creiem que fa molta falta».

 

Juanma Cabello, alcaldable del PSC a les eleccions municipals 2019 a Montblanc. | twitter

 

Per la seva banda, el candidat Juanma Cabello, que es presenta com a ‘l’opció del canvi’ a la vila, va assegurar en declaracions recollides per Ràdio Montblanc, que fa temps que el partit treballa en aquesta candidatura i que «ja tenim la llista tancada i el tren està en marxa». Tot i això, els noms de la candidatura socialista encara no s’han donat a conèixer, si més no, l’acte de dissabte era per presentar l’alcaldable.

 

«És difícil, però els vots tenen l'última paraula»

Segons va manifestar el candidat, l’expectativa del partit és la d’arribar a l’alcaldia però va matisar que «tenim clar que és difícil, però és la gent qui ha de dir com ha d’anar Montblanc amb el seu vot». Actualment el PSC no compta amb representació al consistori montblanquí. Cabello també va aprofitar la seva intervenció per criticar alguns aspectes de la gestió actual de l'Ajuntament, com el projecte de construcció de la piscina coberta, per exemple.

 

L’alcaldable socialista també va mostrar la seva satisfacció per la presència d’Iceta en la presentació de la seva candidatura, «això denota que Montblanc té importància pel partit i que estan interessats en què Montblanc tingui presència socialista».

 

L’alcaldable del PSC a Valls, Rosa Maria Ibarra, també va participar en l’acte de presentació de Cabello, a qui va desitjar «molta força» de cara a aquests comicis.

 

També et pot interessar: 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris