Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

Montblanc celebra una nova edició de Terrània

L'obra de 33 ceramistes ha omplert el claustre i l'església de Sant Francesc
L'església i el claustre de Sant Francesc han sigut els espais escollits per acollir les obres de 33 ceramistes d'arreu d'Europa. | B.H.

 

Les millors imatgès de Terrània 2018

 

Arriba a Montblanc una nova edició de Terrània. Concretament, aquest any 2018 es celebra la setzena edició d'aquest Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc. Terrània s'ha consolidat com un dels esdeveniments més destacats de Montblanc. Avui dia, Terrània és sinònim de qualitat, internacionalitat i de tardor. Com no podia ser d'una altra manera, l'església i el claustre de Sant Francesc han sigut els espais escollits per acollir les obres de 33 ceramistes d'arreu d'Europa. No obstant això, la sala Sant Miquel, la Galeria Natàlia Ferré i el Centre d'interpretació de l'Art Rupestre han sigut altres espais triats com a aparadors de les exposicions.

 

Terrània internacional

Terrània és un punt de trobada tant per a experts ceramistes com per a amants i principiants del món de la ceràmica. Dels 33 artistes que s'han trobat aquest any, tretze provenen de la nostra terra, Catalunya; nou de França; cinc dels Països Baixos, país convidat d'aquesta edició; tres vénen de la resta d'Espanya i trobem un artista de Polònia, un del Regne Unit i un altre de Bèlgica. Entre aquests 33 noms hi ha grans experts de la ceràmica i veterans d'altres edicions de Terrània així com ceramistes novells que s'estrenen en aquesta cita.

 

Terrània és un punt de trobada tant per a experts ceramistes com per a amants i principiants del món de la ceràmica | B.H.

 

Terrània és un aparador i un mercat de ceràmica. Els assistents poden gaudir de les peces exposades i, si així ho desitgen, adquirir les que més els hagin agradat. Però aquesta cita internacional de la ceràmica també és molt més que un mercat. Així, s'han organitzat un gran nombre d'activitats durant tot el cap de setmana per garantir una experiència d'allò més completa. Ahir, per exemple, es van realitzar un total de cinc tallers al voltant de la ceràmica com el taller Castell de Fang, o el de microrakú, impartit per Núria Soley, ceramista. A més, durant cada dia del cap de setmana se celebra el sorteig d'un val pel valor de 100 € i d'un lot de marxandatge de Terrània. Avui, diumenge, està previst continuar amb la programació de tallers. El Terrània acabarà avui a les 20.00 hores.

 

Èxit assegurat

Les quinze edicions anteriors serveixen com a testimoni de l'èxit d'aquest festival. L'edició d'enguany, com era d'esperar, no ha rebut pas menys atenció. Un dels punts forts de Terrània és que crida l'atenció d'un ventall molt ampli de població. Els tallers triomfen entre els més joves, que es mostren apassionats de poder treballar la ceràmica, i les exposicions criden l'atenció dels amants de la ceràmica. Amb tot, es tracta d'una cita per a tota la família. Si encara no heu pogut visitar el festival, us recomanem que hi passeu durant el dia d'avui, no us en penedireu; i no oblideu participar en el sorteig del val de 100 €.

 

Els assistents poden gaudir de les peces exposades i, si així ho desitgen, adquirir les que més els hagin agradat | B.H.

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris