Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Disparen amb una escopeta de balins a un gat a Montblanc

El felí ha quedat ferit al coll i a una de les potes
El gat va patir diverses ferides per culpa dels balins. | TarragonaDigital

 

Avui, 20 de setembre, s'ha conegut un nou cas de maltractament animal a Montblanc. Un desconegut va malferir, el passat dimarts 18 de setembre a la matinada, un gat, disparant-li amb una escopeta de balins. Els fets van succeir a les 00.00 hores, quan la propietària de l'animal, que es trobava a dins a casa, va escoltar el tret d’una escopeta. Seguidament, i després de mirar des de la seva terrassa a un pati interior, va observar que el seu felí era a terra amb ferides al coll i a una de les potes. Es dona el cas que la propietària de l’animal ja va patir un episodi similar ara fa dos anys amb un altre gat que tenia.

 

Imatge del balí que han extret al gat disparat. | TarragonaDigital

 

 

S'investiga qui pot ser l'autor dels trets

Seguint amb l’ordre cronològic dels fets, la propietària de l'animal va avisar el cos dels Mossos d’Esquadra que es van personar al lloc dels fets per tal d’esclarir qui havia estat l’autor dels trets. Segons el citat mitjà, els agents no van poder identificar el responsable dels trets i ara estarien investigant, a través de les autoritzacions que emet el consistori per tenir una arma de perdigons, qui en seria l’autor, al qual se li podria acabar imputant un delicte per maltractament animal.

 

Alcover habilita cinc punts d'alimentació de gats autoritzats

 

Actualment, l’Ajuntament d’Alcover, té esterilitzats una vintena de gats per tal d'estabilitzar les colònies de felins al municipi i així reduir-ne la proliferació. Seguint amb les mesures de control que des de fa temps duu a terme el consistori alcoverenc, ara el consistori ha iniciat una campanya que consisteix a delimitar punts d’alimentació per a gats, els quals seran gestionats per persones voluntàries acreditades. Amb aquesta fórmula, l'ajuntament destaca que pretén actuar «contra qui no faci cas de la normativa que estableix la prohibició d’alimentar els animals a la via pública».

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris