Pista d'atletisme de Montblanc.

Montblanc millora la pista d’atletisme municipal amb una inversió de 10.000 euros

S’està instal·lant una canalera que evitarà que l’aigua s’entolli quan plou. S’espera tenir la pista renovada abans d’acabar l’any

Aquesta setmana han començat les obres de millora de la pista d'atletisme que hi ha al voltant del camp de futbol municipal de Montblanc i s’espera que acabin en pocs dies.

Feia anys que no s'hi intervenia i la pista necessitava algunes obres per poder-la adaptar a les necessitats dels esportistes que la utilitzen cada setmana. A banda de millorar tot el ferm del circuit, també s'hi està fent una rasa amb una canalera per poder drenar l'aigua quan plou i evitar que s'hi formin tolls.

Fins ara, quan plovia, la pista era gairebé impracticable i s'espera que amb aquesta mesura es pugui solucionar el problema.

S’han invertit 10.000 euros en les millores

L'Ajuntament de Montblanc ha invertit 10.000 euros en la millora de la pista d'atletisme. El regidor d'esports de l'Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó, destaca que «els esportistes que practiquen ‘running’ a la pista fa temps que ens demanava una millora. S'ha anat allargant perquè quan ho teníem previst va venir la riuada i no va ser possible fer-ho. Ara, abans d'acabar l'any tindrem una pista totalment renovada». 

Pallissó afegeix que «sabem que seria ideal tenir una pista d'atletisme com a les grans ciutats, però no descartem millorar-la encara més si aquest esport gaudeix de molts usuaris».


Comentaris