Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els guanyadors de la campanya de Nadal de la UBCM gasten el premi

Els afortunats han rebut un val de 500 euros i cinc, de 100 euros euros per comprar als establiments associats a l'entitat
Els sis guanyadores del sorteig de la campanya de Nadal i Reis de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc. | UBCM

 

Aquest dissabte 19 de gener al matí, els sis guanyadores del sorteig de la campanya de Nadal i Reis de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) gastaven el seu premi: un val de 500 euros i cinc, de 100 euros euros per comprar als establiments associats a l'entitat. Els afortunats van fer la seva ruta particular pels comerços de la vila per tal de gastar els euros en què van ser premiats.

 

Els afortunats van fer la seva ruta particular pels comerços de la vila per tal de gastar els euros en què van ser premiats | UBCM

 

Accions promcionals del botiguers de Montblanc, del 3 de desembre al 19 de gener

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc ha dut a terme les accions promocionals de Nadal del 3 de desembre fins el 19 de gener. També, i tot coincidint amb l'inici de les vacances nadalenques i el fort de la campanya de compres, la UBCM va programar espectacles els dies 21 i 22 de desembre. Concretament, un espectacle d'animació infantil, una xocolatada gratuïta i una cantada de nadales.

 

Els afortunats van gastar els vals de compra en els establiments de Montblanc. | UBCM

 

A més, durant tota la campanya, els comerços associats van regalar 40.000 butlletes als clients per participar en el sorteig de 1.000 euros en compres, repartits en un premi de 500 euros i 5 premis de 100 euros. Els premis s’han pogut gastar aquest 19 de gener a qualsevol dels establiments associats. Les botigues també han regalat vals d'aparcament de dues hores per a les zones blaves municipals, en col·laboració amb l'Ajuntament de Montblanc. 

 

    •    NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

«La Gimcana dels Tions» a Montblanc

Cal destacar que, per segon any, s’ha repetit el joc amb premi «La Gimcana dels Tions», consistent en localitzar cinc tions amb mantes de colors diferents entre els 74 d'amagats als aparadors dels comerços. Un cop completat aquest joc, especialment pensat per a les famílies amb canalla, les butlletes han optat a un premi, en aquest cas a guanyar quatre entrades a Port Aventura.

 

També et pot interessar

Montblanc consolida el seu centre comercial

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris