ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Tall de circulació a Montblanc per la construcció de la passarel·la al Pont Vell

Durant els dos mesos que durin els treballs, l'estació d'autobusos s’ha traslladat davant el centre d'assistència primària (CAP)
Les obres de construcció de la passarel·la a la zona fluvial del Pont Vell han obligat a tallar al trànsit, de forma provisional, el pont de la Muralla de Santa Anna | J.V.

 

Les obres de construcció de la passarel·la a la zona fluvial del Pont Vell a Montblanc han obligat a tallar al trànsit, de forma provisional, el pont de la Muralla de Santa Anna, just davant el restaurant el Molí del Malloll. Des d’ahir, dilluns, 4 de febrer, el pas de vehicles es veu afectat en aquest punt. El consistori ha instal·lat diversos elements de senyalització previs per tal d'avisar d'aquesta incidència als conductors que circulen pel centre de la Vila Ducal. 

 

D'aquesta manera, la circulació de vehicles a la Muralla de Santa Tecla ha quedat tallada als grans camions i als autobusos, mentre la resta de vehicles podran circular fins a l'encreuament amb la Muralla de Santa Anna, on han de girar o anar en direcció al Baluard de Santa Anna.

 

L'estació d'autobusos de Montblanc s’ha traslladat al carrer Jaume Llecha, davant el centre d'assistència primària (CAP). | J.V.

 

D'altra banda, durant els dos mesos que durin els treballs, l'estació d'autobusos s’ha traslladat al carrer Jaume Llecha, davant el centre d'assistència primària (CAP), on ha quedat senyalitzada i delimitada amb pilones de formigó en els dos sentits de la marxa.

 

L'estació d'autobusos de Montblanc s’ha traslladat al carrer Jaume Llecha, davant el centre d'assistència primària (CAP). | J.V.

 

Remodelació de la comissária de la Policia Local de Montblanc

En un altre ordre de coses, la Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat realitzar obres de remodelació de la comissaria de la Policia Local del municipi. Aquestes obres consisteixen en la instal·lació d'un terra modular del model Level Set Collection, canalització dels serveis existents i creació d'un sistema de cablejat estructurat.

 

La instal·lació del terra anirà a càrrec de l'empresa Spai, i té un import de 4.059,28 euros, mentre que el sistema de cablejat estructurat el realitzarà l'empresa Gestió i Projectes de Telecomunicacions per un import de 2.338,61 euros. Les obres de remodelació de la comissaria de la Policia Local començaran a fer-se en els pròxims dies.