Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

Montblanc demana una subvenció a la Diputació per urbanitzar el carrer Senan

La quantitat demanada pel consistori montblanquí és de 32.300 euros
Estat actual del carrer Senan de Montblanc. | J.V.

 

L'equip de govern de l'Ajuntament de Montblanc, format per Agrupament Catalanista de Montblanc – Acord Municipal, ha aprovat sol·licitar a la Diputació de Tarragona una subvenció del Pla d'Acció Municipal (PAM). La quantitat demanada és de 32.300 euros, que aniran destinats a la urbanització del carrer Senan.

 

Aquestes obres contemplen millorar el tram entre l'avinguda Doctor Folch i el carrer Reboll. El pressupost total de les obres és de 261.567 euros, una xifra inferior al que s’havia parlat en un inici.

 

Amb aquestes obres es millorarà el trànsit de vianants i la connectivitat urbana, descongestionant així els carrers de la zona.

 

El PAM de la Diputació ha concedit ajuts a 190 municipis

La Diputació de Tarragona ha concedit enguany 21.858.953,26 euros a 190 municipis i entitats descentralitzades del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre mitjançant el Pla d'Acció Municipal (PAM) 2018.

 

Del conjunt d'ajuts concedits, els ajuntaments destinaran més de 15 milions d'euros (el 70,27% de l'import total) a realitzar inversions i la resta, 6 milions d'euros, a sufragar despesa corrent i al manteniment de llocs de secretaria i intervenció.

 

La meitat de la dotació del PAM 2018 destinada a inversions (7,8 milions d'euros) està servint per millorar vies públiques i accessos als nuclis de població.

 

Les altres actuacions més habituals que realitzen els ajuntaments amb el suport del PAM 2018 són inversions a instal·lacions esportives (amb una despesa total de 2,6 milions d'euros); equipaments socials, culturals i turístics (1,9 milions d'euros), i millores a l'enllumenat públic (916.787,24 euros).

 

Els ajuts del Pla d'Acció Municipal 2018 formen part dels més de 80 milions d'euros que la Diputació de Tarragona destinarà a aquest objectiu al llarg del període 2017-2020. El 26 d'octubre el Ple de la Diputació de Tarragona va aprovar les bases reguladores amb les condicions per tal que els ajuntaments puguin optar als ajuts de l'anualitat 2019 del PAM.

 

Montblanc també demana una subvenció per millorar un camí

L'equip de govern de l'Ajuntament de Montblanc també ha aprovat sol·licitar al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació una subvenció per a la millora i arranjament d'un vial apte per a vehicles d'extinció d'incendis. La quantitat demanada és de 26.859,90 euros, que aniran destinats a la millora i arranjament del camí comprès entre la carretera d'El Pinetell a Farena fins al Coll de la Mola.

 

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris