Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Museu de la Vida Rural celebra la primera Jornada Musical

A les 12.30 hores s'ha dut a terme la presentació del llibre 'Un sac d'endevinalles', de Rosabel Bofarull | B.H.

 

Avui, dissabte 27 d'octubre, s'ha celebrat al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí la primera Jornada Musical. Es tracta d'un projecte d'Edicions i Creacions La Musca el qual compta amb la col·laboració del Museu de la Vida Rural. La jornada ha durat des de les 9.45 hores fins a les 15.00 hores.

 

L'objectiu era que aquesta iniciativa servís com a espai de trobada i d'aprenentatge musical, adreçat a mestres de música, per donar a conèixer experiències i projectes musicals de la zona així com endinsar-se en el món rural des d'un punt de vista rural. Tres són els eixos principals al voltant dels quals es construeix aquesta experiència sensorial i vivencial: la música, l'aprenentatge i el territori.

 

L'objectiu era que aquesta iniciativa servís com a espai de trobada i d'aprenentatge musical, adreçat a mestres de música | B.H.

 

La jornada ha començat a les 9.45 hores amb la mostra d'acreditacions, al voltant de les 10.00 hores s'ha fet la presentació i benvinguda a la jornada. A les 10.15 hores ja s'ha realitzat el primer taller: 'La teva cançó', una proposta de música i moviment a càrrec de Nuria Mauricio i Joan Obradós. Per al següent taller s'ha hagut d'esperar fins a les 11.30 hores, ha sigut la 'Xilofonada poètica', a càrrec de Rosabel Bofarull. La xilofonada s'ha confeccionat a partir dels poemes dibuixats de Montse Ginesta.

 

A les 12.30 hores s'ha dut a terme la presentació del llibre 'Un sac d'endevinalles', de Rosabel Bofarull, el qual ha anat acompanyat d'un espectacle didàctic en què hi han participats els assistents més joves. L'espectacle servia com a tast del contingut del llibre, es tractava d'un joc interactiu en què el públic havia d'encertar l'endevinalla extreta del llibre. La Rosabel Bofarull i l'equip de La Musca es van engrescar a editar 25 noves endevinalles. Per acabar, després del dinar, s'ha realitzat una visita musical al Museu de la Vida Rural a les 15.00 hores.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris