El Museu Comarcal de Montblanc programa una activitat familiar sobre la revolució neolítica

Es tracta d’una visita dinamitzada acompanyada d’un taller. També s’ha programat una sessió entorn el món del vi
El Museu Comarcal de Montblanc. | Montblanc Medieval

 

Aquest dijous dia 25 de juliol el Museu Comarcal de Montblanc ha preparat una activitat familiar sobre el neolític. Serà a les 19.30 hores i l’edat mínima recomanada per participar-hi és a partir dels 6 anys.

 

L’activitat porta el nom de ‘La Revolució Neolítica’ i pretén apropar a les famílies tots els canvis que es van desenvolupar en aquesta època en l’àmbit social, econòmic, industrial i cultural.

 

És una proposta per fer valdre els treballs arqueològics i la importància dels materials trobats en els jaciments i excavacions de la comarca.

 

Serà una visita dinamitzada que anirà acompanyada d’un taller de ceràmica. Tota la sessió té un cost de dos euros i tindrà una durada d’una hora i mitja, aproximadament. Per tal de participar en l’activitat, es poden fer reserves prèvies via telefònica al 977860349 o per correu electrònic (info@mccb.cat).

 

Una altra activitat entorn el món del vi, aquest divendres

D’altra banda, el Museu Comarcal de Montblanc ha programat una altra activitat completament diferent per aquest mateix divendres dia 26 de juliol, en aquest cas, sobre els vins.

 

‘Entorn del Vi’ és el nom d’aquesta proposta que tindrà lloc divendres a les 19.00 hores i que celebra la seva tercera sessió.  

 

En aquesta ocasió, Bernat Andreu, de la DO Conca de Barberà encapçalarà l’activitat per parlar de la Denominació d'Origen. En acabar la conferència hi haurà un tast de vins amb Carlania Celler.

 

Pel tast de vins cal reserva prèvia i des del Museu Comarcal informen que l'aforament és limitat. Com en l’anterior cas, les reserves es poden fer a través del correu info@mccb.cat, del telèfon 977860349 o bé a la recepció del museu en horari d'obertura. El preu del tast és de 5 euros.