GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Montblanc configura el nou cartipàs municipal amb el repartiment de regidories

Diversos regidors repeteixen al capdavant d'algunes àrees. També s'ha nomenat Toni Cartanyà com a secretari d'alcaldia
Imatge d'arxiu del plenari de constitució de l'Ajuntament de Montblanc aquesta legislatura. | ajuntament montblanc

 

L’Ajuntament de Montblanc ha celebrat aquest dimecres al vespre un ple extraordinari on s’ha donat a conèixer el repartiment de regidories per a aquesta legislatura.

 

Així doncs, el nou cartipàs municipal queda establert de la següent manera: Josep Andreu assumirà Alcaldia i Patrimoni.

 

Francesc Benet assumirà les competències d’Urbanisme, Habitatge, Rehabilitació, Indústria, Policia i Protecció Civil.

 

Carme Pallàs estarà al capdavant de les regidories de Comerç, Benestar Social, Ensenyament i Oficina d’Atenció al Ciutadà.

 

Judit Pere serà la regidora de Cultura, Festes, Participació i Transparència. Per la seva banda, Oriol Pallissó, assumirà Turisme, Esports, Joventut i Mobilitat.

 

Pel que fa a Manteniment, Edificis Municipals, Medi Ambient i Ecologia, Salut i Pedanies, quedaran a càrrec de Sant Porta.

 

Per últim, Cesc Viñas estarà al capdavant d’Hisenda, Règim Intern, Tecnologies de la Informació, Comunicació i Igualtat.

 

D'aquestes regidories n'hi ha algunes de nova creació com són Habitatge i Rehabilitació, Participació, Transparència, Pedanies, Igualtat i Comunicació.

 

Retribucions dels regidors

El ple també ha aprovat les retribucions als regidors. S’ha posat de manifest que tres dels 7 regidors de l’equip de govern tindran una dedicació parcial al càrrec. Un d’aquests serà l'alcalde, Josep Andreu, que hi dedicarà un 80% del temps i percebrà 31.900 euros bruts anuals.

 

Dos regidors més, Santi Porta i Francesc Viñas, tindran una dedicació al càrrec del 50% i percebran 17.875 euros bruts a l’any i no percebran cap quantitat més en concepte d’assistències als òrgans col·legiats.

 

La resta de regidors cobraran 325 euros per assistència a cada ple, 220 euros per assistència a cada Junta de Govern, 50 euros per assistència a cada comissió informativa i 50 euros més per cada assistència a la comissió especial de comptes.

 

Els plens ordinaris, un cop al mes

El plenari de l’Ajuntament de Montblanc també ha aprovat que els plens ordinaris del consistori se celebrin un cop al mes, el segon dimecres, a les 20.00 hores, excepte al mes d’agost que no hi haurà ple ordinari. D’aquesta manera, es continua amb la pràctica de la passada legislatura pel que fa a la periodicitat.

 

El ple celebrat aquest dimecres també ha aprovat el nomenament de Toni Cartanyà com a secretari d'alcaldia i càrrec de confiança, en substitució de Francesc Gistas, que ho ha estat les últimes tres legislatures.