Eduard Saltó pren possessió com a regidor de l'Ajuntament de Sarral

En el mateix plenari, es va aprovar d'una manera inicial el pressupost municipal de 2020, que ascendeix a dos milions d'euros

Clara Serra Cartanyà va presentar la renúncia a la seva acta com a regidora de l'Ajuntament de Sarral el passat dilluns 28 d'octubre. A través d'un comunicat, va explicar que donava acabada l'etapa a causa de certs motius ideològics. Dos mesos després, en el ple municipal celebrat el 21 de desembre, va prendre possessió en el seu lloc el regidor Eduard Saltó del grup Fem Poble-Acord Municipal.

 

En el mateix plenari, es va aprovar d'una manera inicial el pressupost municipal de 2020. La xifra és de dos milions d’euros, en la qual s'inclouen diferents inversions, que tal com va destacar l’alcalde, «no es tracta de grans obres sinó de satisfer les necessitats del dia a dia». Així, està prevista la compra d’una màquina d’escombrar, l’arranjament del carrer Major, la instal·lació d’una pista de pàdel o l’arranjament de l’entorn del Molí del Potau.

 

La llar d'avis estrena nom

Per altra banda, en el plenari també es va aprovar la nova denominació de la llar d'avis municipal. Segons la proposta que va fer l'entitat, a partir d'ara, es dirà Anton Mateu Miret. L'oposició de Junts per Sarral va indicar que «es valora positivament la figura de l’Anton, exbatlle de la població i que va morir fa un temps», però no són partidaris de posar noms de polítics, siguin del color que siguin, als edificis municipals.