Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Montblanc rectifica i diu ara que farà una piscina coberta a la zona esportiva

El projecte al càmping de Prenafeta ha quedat descartat arran de les dificultats normatives
La piscina del càmping de Prenafeta disposa d'una coberta retràctil. | J.V.

 

Montblanc tindrà una piscina coberta de nova construcció a la zona esportiva del municipi. Aquest dimecres en el plenari, l’alcalde Josep Andreu ha demanat perdó als montblanquins pel projecte fallit de la piscina coberta del càmping de Prenafeta, que finalment no es realitzarà arran de les dificultats normatives, i per sorpresa de tothom, ha anunciat una partida als pressupostos de l’any 2019 per materialitzar-ne una de nova construcció a la zona esportiva de la Vila Ducal.

 

El projecte de la piscina coberta de Montblanc, fortament qüestionat per l'oposició

 

El batlle de Montblanc, Pep Andreu, molt molest per la posició sobre aquest tema del grup del PDECat, ha carregat durament contra el seu portaveu Marc Vinya. Ha dit: «m’equivocaré moltes vegades perquè faig coses, vosté com que no fa res però no s’equivocarà mai». Andreu també ha volgut deslligar de qualsevol responsabilitat al regidor Jordi Albalat sobre el projecte fallit del càmping, atribuint-se ell la decisió de dur a terme la roda de premsa on es va anunciar que a partir del 15 de setembre Montblanc tindria una piscina coberta. «Demano perdó als montblanquins per no poder fer una cosa que ens hi haviem compromés», ha sentenciat Andreu.

 

Per tal de sufragar l’elevat cost que tindrà la construcció de la piscina es preveu destinar-hi diners del romanent de tresoreria de l’Ajuntament, del pla d’equipaments de la Generalitat de Catalunya, i si cal, Andreu va assegurar que es sol·licitarà un crèdit bancari. Amb tot això, el consistori montblanquí destacava que a partir de la tardor de l’any vinent els montblanquins ja podran disfrutar d’una nova pisicina coberta a la zona esportiva del municipi.

 

Santi Porta, número 9 a la llista d'Agrupament Catalanista, ocuparà la vacant de Casellas. J.V.

 

Santi Porta pren possessió com a nou regidor de l’Ajuntament de Montblanc

Sant Porta és des d’aquest dimecres regidor de l’Ajuntament de Montblanc pel grup municipal d’Agrupament Catalanista per Montblanc. Ha pres possessió després de la renúncia de Joan Casellas, que va formalitzar la seva retirada de la vida política a finals de setembre. En prendre possessió com a nou regidor, Porta a assumit les mateixes responsabilitats que Casellas: urbanisme i ensenyament.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris