Europastry fabrica i distribueix pa i brioixeria ultracongelada

L'empresa Europastry busca 30 maquinistes de producció per a la planta de Sarral

Els requisits que ha marcat l'empresa per poder accedir al lloc de treball són tenir un Cicle Formatiu de Grau Mig o Superior, el Batxillerat o 3 anys d'experiència

L'empresa Europastry ha anunciat que busca persones  que vulguin formar part d'una companyia líder en el sector alimentació. En concret, es necessiten 30 maquinistes  de producció per a la planta de producció ubicada a Sarral, a la Conca de Barberà.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els  requisits que ha marcat l'empresa per poder accedir al  lloc de treball  són tenir un Cicle Formatiu de Grau Mig o Superior, el Batxillerat o 3 anys d'experiència amb la feina de maquinista. Si es compleixen aquests requisits, les persones interessades poden enviar el  currículum  a l'adreça de correu electrònic recruitment.spain@europastry.com, indicant a l'assumpte «Sarral».

Dots, el producte estrella de l'empresa

Tot just fa un any, la planta de Sarral va augmentar la capacitat productiva  de la nova línia, amb més de 7.000 tones, la qual cosa equival a una producció de 15.000 Dots per hora. Amb aquesta inversió, de més de 25 milions d'euros,la planta sarralenca ha volgut assolir una capacitat productiva total de 80.000 tones i ha fomentat la creació de llocs de treball, ja que les instal·lacions requereixen de nous treballadors.

Els ‘Dots’ són unes berlines que s'han convertit en un dels productes estrella de l’empresa i la  nova línia  permet elaborar quatre varietats d’aquest producte simultàniament amb cobertures, ‘toppings’ i farciments diferents. La planta també ha permès innovar en el procés d'embalatge, oferint el producte envasat en estoigs o envasos a granel, entre altres fórmules, de manera automàtica.