Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són al Congrés i al Senat per encetar una jornada històrica

ATENCIÓ

Els Mossos d'Esquadra detenen dos traficants de drogues a Salou

ALERTA

Un espectacular accident deixa una persona ferida al Vendrell

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà programa actuacions en el marc de la gestió de les emocions

S'ha programat un curs per a persones que eduquen sobre educació emocional
Les places són limitades, el preu són 48 euros i la inscripció cal fer-la a través de la web de l'escola de l'Esplai de Tarragona. | ACN

 

Durant el mes de juny l'Oficina Jove de la Conca de Barberà treballarà l'educació emocional de forma transversal a través de les persones que eduquen, dels joves i de les famílies.

  

Amb el nom 'Emociona't: eines per educar en l'optimisme intel·ligent' l'Oficina Jove ha  plantejat quatre activitats: una formació per a persones que eduquen als infants i joves, una sessió de treball sobre motivació per a joves, un curs de premonitors, i una xerrada oberta a tothom i principalment a les famílies de la mà d'una persona coach.

  

En aquests moments ja s'han obert les inscripcions al curs monogràfic 'Educació, intel·ligència emocional: una proposta pràctica per a les persones que eduquen'. La formació anirà a càrrec del Xavi Corbella formador de l'Escola de l'Esplai de Tarragona, i tindrà lloc del 25 al 27 de juny, de les 16.00 h a les 20.00 h del vespre a la seu de Concactiva.

  

El curs va destinat al personal docent, persones monitores de lleure, educadores, entre altres col·lectius que treballen al costat dels infants i joves. L'objectiu del curs és el coneixement de les emocions i la seva gestió per tal que el treball educatiu amb els infants i joves els ajudi a créixer amb autoestima, assertivitat, equilibri i control emocional. Durant les tres sessions es treballarà l'educació emocional, la intel·ligència emocional i l'optimisme intel·ligent.

  

Les places són limitades, el preu són 48 euros i la inscripció cal fer-la a través de la web de l'escola de l'Esplai de Tarragona. Per a més informació, es pot enviar un correu en aquesta adreça electrònica grosello@concadebarbera.cat.

 

Potser també t'interessa:

Comentaris