ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Els Pastorets de l'Espluga donen part dels beneficis a causes socials i solidàries

L'entitat ha fet efectiva l'entrega d'una aportació econòmica de 600 euros, la més alta dels últims anys
Última representació de la temporada dels Pastorets de l'Espluga | Benjamí Heras

 

El grup Tratea Teatre del Casal de l'Espluga ha donat per tancada la temporada d'Els Pastorets de l'Espluga de Francolí amb l'habitual donatiu de part dels beneficis a causes socials i solidàries. Coincidint amb el balanç de temporada, l'entitat ha fet efectiva l'entrega d'una aportació econòmica de 600 euros, la més alta dels últims anys, destinada a la lluita contra el càncer amb La Marató de TV3, i al suport als presos i exiliats per l'1 d'octubre, a través de la Caixa de Solidaritat de l'Assemblea Nacional Catalana i una aportació a l'Associació Catalana pels Drets Civils.

Els donatius han anat a lluita contra el càncer amb La Marató de TV3, i al suport als presos i exiliats per l'1 d'octubre i una aportació a l'Associació Catalana pels Drets Civils. | Cedida

 

Una aportació de 200 euros a cada una de les entitats

Concretament s'ha aportat una quantitat de 200 euros a cada una de les entitats. Durant les dues representacions de l'espectacle nadalenc, el director Josep M. Mercadé ja va informar als espectadors de que part de la seva entrada aniria destinada a aquestes causes. En els últims anys, els Pastorets de l'Espluga han destinat part dels beneficis a causes socials com el salvament dels refugiats al mar o la lluita contra la pobresa a Catalunya.

 

Una imatge de l'última representació de la temporada dels Pastorets de l'Espluga | Benjamí Heras

 

Disponible el DVD de l'espectacle dels Pastorets de l'Espluga de Francolí

L'altra novetat sobre el tancament de temporada dels Pastorets de l'Espluga és l'estrena del DVD de la representació d'aquest any, que ja està disponible a les Oficines del Casal o a la llibreria Índex de l'Espluga. El DVD és un record de la retransmissió fet a la televisió per Tac12 amb el patrocini de Cunicarn, l'Hostal del Senglar, la DO Conca de Barberà i el Casal de l'Espluga.

 

També et pot interessar:

–GALERIA DE FOTOS | Última representació de la temporada dels Pastorets de l'Espluga

Els Pastorets de l’Espluga arriben a la televisió