Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El projecte de la piscina coberta de Montblanc, fortament qüestionat per l'oposició

El PDeCAT diu que el projecte no és viable i la CUP dubta que s'acabi fent
La piscina del càmping de Montblanc passarà a ser coberta. | J.V.

 

El projecte de la piscina coberta del càmping de Prenafeta que havia d’entrar en funcionament aquest mes de setembre ha estat fortament qüestionat pels grups a l’oposició. El PDECat ha criticat l’Ajuntament per, segons diuen, haver-se precipitat en l’anunci fet davant la premsa a finals d’agost. A més, asseguren i alerten que el projecte no és viable. I per reblar aquest argument posen de manifest l’elevat cost de manteniment i la dificultat que comporten les obres per adequar l’espai, com són els accessos, vestidors, aparcament, etc. Finalment, ho qualifiquen com un «gran engany» electoralista i al mateix temps demanen a l’equip de govern una disculpa.

 

Per la CUP, el projecte «és vendre fum»

Per la seva banda, la portaveu de la CUP, Laura Aluja, en la mateixa sintonia que el PDECat, ha assenyalat que el projecte de la piscina coberta «és vendre fum». «Es tracta d'una piscina de càmping pensada per activitats de lleure i no pensada per ser una piscina coberta», ha afegit. Finalment, la formació cupaire dubta que el projecte s'acabi fent.

 

La FIC demana més claredat i que no es generin expectatives

El regidor de la FIC, Toni Gutierrez, durant el torn de precs i preguntes de l'últim plenari de l'Ajuntament montblanquí, va demanar a l'equip de govern més claredat i que no generin expectatives amb el projecte de la piscina, que a parer seu, no es podran complir. «Per mi és un error anar cap a un piscina d'un privat; Montblanc es mereix una piscina coberta i se la pot permetre», va etzibar l'edil independent.

 

Un projecte ple de dubtes

A finals del mes d’agost, l’equip de govern va anunciar que la Vila Ducal tindria aquesta tardor una nova piscina climatitzada al càmping de Montblanc, que ja disposa de coberta retràctil. El projecte, que ja va néixer amb alguns dubtes, entre els quals els períodes en què hauran de conviure els clients del càmping i els usuaris, els horaris de la piscina i si es faran cursos de natació– encara no està en marxa tot i que l'ajuntament va assegurar que a partir del 15 de setembre els usuaris que volguessin ja podrien fer ús de les instal·lacions.

 

En l'acord entre el càmping i l'Ajuntament es va decidir que el càmping seria l'encarregat de climatitzar la piscina -de 25 metres de llargada, 12,5 metres d'amplada i una profunditat d'1,10 metres, sense una part fonda-, de construir-hi uns vestidors, a més d'habilitar una guixeta per quan el complex romangui tancat als turistes, i l'Ajuntament hi portaria el personal per tal de desenvolupar les activitats. 

 

L'alcalde Josep Andreu ha declinat fer declaracions al respecte. Segons el batlle, detallaran l'estat del projecte la setmana vinent. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris