Santa Coloma de Queralt renova les piscines municipals

L'equipament ara disposa de vestuaris, bar i infermeria. Les millores s’han fet amb el suport del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona
Imatge actual de les piscines municipals de Santa Coloma de Queralt. | Cedida

 

Les piscines municipals de Santa Coloma de Queralt llueixen una nova imatge gràcies a les obres de renovació que hi ha fet l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Tarragona. L’ajut econòmic de l’ens ha estat de 137.392 euros procedents del Pla d’Acció Municipal 2018 (PAM).

 

Per aconseguir aquesta nova cara de les piscines municipals s'hi han fet tot un seguit d'obres de millora en gran part de l'equipament i s'hi han millorat també els serveis a l'usuari. En concret, les obres han consistit en l'enderroc i anivellació de la piscina i en la construcció d'una nova piscina infantil, reubicant-la i adaptant-la a la normativa actual. A més, també s'ha dotat aquestes instal·lacions de nous vestuaris, bar i infermeria.

 

El Pla d’Acció Municipal de la Diputació

El Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona (PAM) preveu injectar més de 80 milions d'euros a municipis i entitats descentralitzades del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre al llarg del període 2017-2020. Les obres de les piscines municipals de Santa Coloma de Queralt en són un exemple. L'Ajuntament del municipi es va acollir a la convocatòria de subvencions el 26 de febrer d'aquest any i la Diputació de Tarragona les va concedir al mes de maig. Aquests ajuts tenen com a objectiu ajudar als municipis a fer realitat nous projectes i a sufragar les despeses corrents.

 

Les piscines, a punt per a la Festa Major de Santa Coloma

En pocs dies, el municipi de Santa Coloma de Queralt viurà la seva Festa Major 2018. Concretament, des del 14 al 22 d’agost tot el poble podrà gaudir de la celebració i de la seva renovada piscina. Per cert, un dels plats forts d’enguany arribarà el 18 d’agost amb el concert del grup La Pegatina, l'actuació musical estrella d'aquesta edició de les festes, que interpretaran tots els seus èxits al Pati del Castell a partir de les 00.00 hores. La resta de dies de Festa Major aniran carregats d’actes per a grans i petits.

 

 

"AGENDA: El ‘Dimecres Tapa’ de Montblanc es prepara pel seu millor mes" "El Fonoll, 20 anys de turisme naturista"