La Cooperativa Vinícola de Sarral, escenari del primer Ple itinerant de la Cambra de Comerç de Reus

Durant aquest mandat, el Ple i el Comitè Executiu de la Cambra celebraran sessions descentralitzades a diversos punts de les 5 comarques de la seva demarcació
El Ple de la Cambra de Reus s'ha celebrat a la Cooperativa Vinícola de Sarral. | Cedida

 

El Ple de la Cambra de Comerç de Reus ha celebrat aquest dimarts 8 d’octubre la segona sessió d’aquest mandat, que va començar el passat mes de maig i ho ha fet a la històrica Cooperativa Vinícola de Sarral.

Aquesta acció s’emmarca en la política de descentralització i proximitat al territori de la institució que compta a la seva demarcació amb cinc comarques: Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta. Les sessions del Ple i del Comitè Executiu de la Cambra se celebraran habitualment de manera itinerant per aquestes 5 comarques.

La simbologia d’aquest plenari: «ser propers a les empreses del territori»

Abans del Ple, la visita a la Conca de Barberà ha començat amb una visita a la seu de Concactiva, l’organisme de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. El president de la Cambra, Jordi Just, ha destacat que «ser propers a les empreses de tot el territori és una de les nostres prioritats en aquest mandat i portar el nostre plenari pel territori simbolitza aquesta línia d’acció».

Una declaració d’intencions que es concreta ja amb «la col·laboració amb Concactiva, que té cadira al Ple de la Cambra i amb qui estem treballant en diverses línies, com la formació, el suport a la internacionalització o la creació d’una oficina descentralitzada de la Cambra que apropi els nostres serveis a les empreses de la Conca de Barberà».

En aquest sentit, el delegat de la Cambra a la comarca, Àngel Torija, s’ha mostrat molt confiat en el fet que «aquestes polítiques de proximitat es traduiran en una recuperació del sentiment de pertinença del teixit empresarial de la Conca de Barberà a la Cambra de Reus, a banda que entre tots plegats tenim molts reptes pels quals treballar en benefici de la competitivitat de les empreses». 

També et pot interessar:

"📚Montblanc serà seu del Campus Extens de la URV" "⛪💦 L'au fènix de Sant Magí de la Brufaganya: de les cendres a la recuperació plena"