Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La pluja no frena les bones sensacions de Clickània

El primer cap de setmana del Festival de Clicks de Playmobil es tanca amb una gran assistència i participació
Es tracta d'una cita ideal per a tota la família així com per als amants i col·leccionistes de les figures de Playmobil | Isma

 

Avui a les 14.00 hores ha acabat el primer cap de setmana de Clcikània 2018, el Festival de Click de Playmobil que, des de fa onze anys, se celebra a la vila de Montblanc. Si encara no hi heu pogut anar, no patiu, ja que els dies 20 i 21 d'octubre se seguirà amb la programació d'aquest festival per a tots els públics. Es tracta d'una cita ideal per a tota la família així com per als amants i col·leccionistes de les figures de Playmobil.

 

Com ja hem dit, enguany se celebra l'onzena edició del festival. Amb onze anys al darrere, Clickània està més que consolidat com el festival de click per excel·lència de la Catalunya sud. L'any passat va ser el millors anys del festival, el qual va enregistrar la millor dada d'assistència coincidint amb el desè aniversari. Enguany, tot i que el temps no ha acompanyat del tot, les sensacions són similars a les de 2017. «Encara ho hem de calcular, però diria que ha anat més o menys igual que l'any passat. Tot i la pluja d'avui al matí, l'arrencada no ha sigut pas dolenta» afirma Quim Queralt, un dels organitzadors del festival.

 

Enguany, tot i que el temps no ha acompanyat del tot, les sensacions són similars a les de 2017 | Isma

 

El Museu del Pessebre i la Diada de gegants i nanos

Efectivament, el matí de diumenge ha sigut el moment més fluix, degut a les pluges intermitents que han desaparegut quan el dia ha avançat una mica. Així i tot, l'assistència s'ha mantingut dins del que es pot considerar positiu, i cap al migdia les cues a les taquilles anaven creixent de manera considerable. Probablement, part de la bona assistència es degui, a més de l'èxit habitual del festival, a dos elements nous que s'han incorporat a l'edició d'enguany.

 

Ens estem referint al nou nucli de Clickània que enguany s'ha situat al Museu del Pessebre i a la celebració de la Diada de gegants i nanos centenaris de Montblanc, que es va celebrar dissabte, dia 13 d'octubre. Els treballadors del museu del pessebre asseguren que, a l'hora d'obertura de la tarda, es van trobar amb un centenar de visitants esperant per poder entrar-hi. Per altra banda, fins ara havia sigut habitual que la Diada de gegants i nanos de Montblanc coincidís amb Safrània. Ara, amb el canvi de dates de la festa del Safrà, la diada s'ha emmarcat en els dies de Clickània, sumant tant a l'ambient festiu com al nombre de visitants del municipi.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris