Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Policia Local de Montblanc recapta diners per a la investigació del càncer infantil

Han iniciat una campanya de recollida de fons per aquesta causa amb la venda d'escuts solidaris
Imatge d'un cotxe patrulla de la Policia Local de Montblanc. | Aj. de Montblanc

 

Gran iniciativa la que s’està duent a terme des de la Policia Local de Montblanc. El cos policial ha iniciat una campanya on la solidaritat té el màxim protagonisme. Es tracta de recollir fons per a la investigació del càncer infantil. Els diners recaptats són destinats al ‘Pediatric Cancer Center’ de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

 

El funcionament de la campanya és molt senzill. Per tal de poder fer la recaptació econòmica, la Policia Local montblanquina ofereix uns escuts aptes per a tots els públics que es poden posar a qualsevol peça de roba, o simplement col·leccionar-los. Segons han explicat des de l’ajuntament de Montblanc, aquests escuts «són una mostra de la generositat dels montblanquins i les montblanquines i posa de relleu que Montblanc és un municipi que col·labora».

 

En aquests objectes solidaris, apareix l'escut de la Policia Local de Montblanc, juntament amb una etiqueta on es pot llegir '#pelsvalents', fent referència a la campanya en la qual s'està contribuint. 

 

 

Aquest és l'escut solidari que es pot adquirir per col·laborar amb la campanya. | Cedida

 

Per tal d’adquirir els escuts i col·laborar amb la causa, els interessats en participar-hi, poden aportar un donatiu de quatre euros per unitat a les dependències de la Policia Local, preferiblement en horari de matí. La campanya també s’estendrà a altres establiments de la vila que col·laboraran amb la recaptació i on també es podran fer aportacions i ‘comprar’ els escuts. Segons fonts municipals, ja s’anirà informant de quins són aquests establiments col·laboradors.

 

Una iniciativa d’altres Policies Locals de Catalunya

Aquesta campanya va començar a fer-se en altres poblacions i va sorgir fruit de l’esforç conjunt dels caps de les Policies Locals de municipis de la província de Barcelona i Girona com Sant Celoni, Hostalric i Caldes de Malavella. En aquests moments, ja s’han sumat a la causa més de cent deu cossos de Policia Local de Catalunya i quatre de protecció Civil.

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris