Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Pont Vell podria algun acollir algun acte de la Setmana Medieval de Montblanc

Aquesta setmana han començat els treballs per descobrir la totalitat del pont
Les màquines estan treballant per visualitzar tot el Pont Vell de Montblanc. | J.V.

 

Les obres d’urbanització de la zona de Pont Vell de Montblanc avancen amb bon ritme i aquests dies les màquines excavadores ja estan traient la terra acumulada per tal de visualitzar la totalitat del pont. Segons l’alcalde de la Vila Ducal, Josep Andreu, després de l’enderroc de Cal Baldrich el següent pas és acabar d’alliberar una zona que fins ara tapava la imatge del Pont Vell. En aquest sentit, Andreu ha avançat que el proper mes d’abril, aquest espai ja podria acollir algun dels actes previstos de la Setmana Medieval.

 

Josep Andreu, alcalde de Montblanc, a prop de les obres per visualitzar la totalitat del Pont Vell. | J.V.

 

Enderroc total de de l’edifici conegut com Cal Baldrich

Fa dues setmanes que ha finalitzat l’enderroc de l’edifici conegut com Cal Baldrich dins els treballs d’urbanització que s’entant duent a terme a l’entorn del Pont Vell de Montblanc. L’enderroc ha consistit en la demolició dels elements sortints de la coberta, la coberta inclinada, les jàsseres de fusta i de ferro que suporten la coberta, els envans, els revestiments de terres i escales, els forjats i els murs. Està previst que es reaprofitin materials com la ceràmica, teules, pedra i ferro. El pressupost d’aquestes obres d’enderroc ha ascendit fins als 42.140 euros.

 

Finalitza l'enderroc de cal Baldrich a l’entron del Pont Vell de Montblanc

 

Cal Baldrich: magatzem, taller de cotxes i  habitatge

Cal Baldrich era un edifici de quatre plantes. L'activitat que s'hi desenvolupava és variada, de magatzem a habitatge, passant per taller de cotxes. La superfície estava dividida en 824 metres quadrats de magatzem i 25 metres quadrats d'aparcament a la planta baixa, 169 metres quadrats d'habitatge i 438 metres quadrats de magatzem a la primera planta, i 29 metres quadrats d'aparcament a la segona planta.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris