Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

El Mercadal torna a l'antiga amb el Mercat al Mercadal 2019

FOTOS

La Fira del Vi de la DO Tarragona 2019

Arrenca el servei porta a porta d’escombraries al nucli emmurallat de Montblanc

El Consell Comarcal considera un èxit de participació els primers dies d’aquesta prova pilot
Un operari recollint els cubells a les portes d'un domicili del nucli antic de Montblanc. | CCCB

 

El nou model de recollida de residus al nucli emmurallat de Montblanc supera els primers dies d'implementació amb un balanç satisfactori. Segons les primeres dades facilitades pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà, aquestes assenyalen que la participació ha estat molt alta i que els usuaris han rebut positivament el projecte. El mateix dia d'inici del servei ja es van enretirar tots els punts de contenidors de superfície i soterrats per tal d'aconseguir una millora de l'espai públic, reduint les males olors i els sorolls.

 

En el capítol d’incidències, que han estat molt poques, segons ha informat el Consell, en destaca una com la més repetida; una part dels usuaris ha tret a fora el carrer el contenidor de matèria orgànica reixat, que és d'ús exclusiu per dins de la cuina. Tant des de l’ens comarcal com des de l’ajuntament montblanquí s’ha anat informat dels petits errors que han anat sorgint i, a més, s’han atès i s'atendran els dubtes que tinguin els veïns.

 

El dia 1 d'octubre ja es van enretirar tots els punts de contenidors de superfície i soterrats | CCCB

 

Amb el servei porta a porta, les escombraries s'han de treure amb el cubell domiciliari, que en són dos, un per la matèria orgànica i l'altre per la resta de les fraccions. L'ens comarcal informa que els usuaris que viuen dins de la muralla i no tenen encara el cubell, el poden anar a buscar al punt d'entrega que s'ha ubicat al Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

 

Les deixalles al carrer entre les vuit i les deu del vespre

El servei del porta a porta te com a principal canvi, que els veïns del municipi hauran de deixar les deixalles al carrer a partir de les 20.00 hores fins les 22.00 hores. La recollida dels residus s'efectuarà sempre a partir de les deu de la nit en endavant.

 

El Consell ha observat que aquest nou servei, el qual requereix un canvi d'hàbits en el ciutadà, ha tingut una bona rebuda per part de domicilis i comerços, i que s'ha aconseguit alliberar espai públic i reduir el soroll i les males olors, a més de potenciar exponencialment la recollida selectiva al municipi.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos en Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris