ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

La Ruta del Cister premia els cistercencs nascuts l'any 1989

L'objectiu de la campanya és captar a un perfil de persones de segment d'edat minoritari en les estadístiques de visitants de La Ruta del Cister
Un dels trams de la Ruta del Cister. | Cedida

 

Enguany la Ruta del Cister, gestionada pels Consells Comarcals de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell, fa 30 anys. Per tal de celebrar-ho, totes les persones nascudes el 1989 rebran un obsequi relacionat amb aquesta ruta. Alhora, s'han desenvolupat tot un seguit de noves actuacions que es tradueixen en un seguit d'objectius.

 

Per una banda, es pretén consolidar La Ruta del Cister com a destinació de turisme cultural i posicionar-la amb més força dins el mapa turístic català, en el marc de l'any del Turisme Cultural 2019. També es volen promoure noves actuacions que contribueixin al desenvolupament quantitatiu i qualitatiu de l'activitat turística a les tres comarques. Per altra banda, cal augmentar el flux turístic i activitat econòmica del territori, establir una estratègia de comunicació segmentada i professionalitzar el producte GR175 La Ruta del Cister.

 

En aquest sentit, s'ha detectat que un dels perfils més minoritari registrat en les estadístiques de visitants del territori són els joves d'entre 25 i 35 anys, i s'ha desenvolupat aquesta acció per donar a conèixer a aquest segment la destinació. Es tracta d'una campanya per fer partícips als nascuts l'any 89, els cistercencs/ques del 89  en la celebració del 30è aniversari de La Ruta del Cister. Tots els usuaris del país, nascuts l'any 1989 que participin en un concurs podran rebre un obsequi exclusiu de la ruta.

 

Aquesta campanya rep la col·laboració del Patronat de Turisme de la Costa Daurada. La promoció de la campanya es farà des de les xarxes socials pròpies, així com també a partir de les oficines joves de tot Catalunya i Espanya. Per a poder aconseguir l'obsequi els usuaris han d'haver nascut el 1989, seguir La Ruta del Cister a Instagram, fer una publicació a Instagram amb una imatge de La Ruta del Cister i  etiquetar @larutadelcister,  incloure les etiquetes: #cistercencdel89 o #cistercencadel89 i #larutadelcister #costadaurada. També s'haurà d'omplir un formulari de la web de La Ruta del Cister.