Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arrenquen de matinada la pancarta de presos polítics de l'Ajuntament de Montblanc

També han retirat altres elements en favor de la llibertat i del dret a decidir que hi havia repartits pel municipi

Façana de l'Ajuntament de Montblanc. | Ajuntament de Montblanc

 

Segons acaba de confirmar el consistori montblanquí, uns individus han arrencat, aquesta nit, la pancarta de suport als presos polítics que estava penjada al balcó de l'Ajuntament de Montblanc i altres elements en favor de la llibertat i del dret a decidir que hi havia a l'espai públic del municipi.

 

A Valls, també arrenquen la pancarta de la façana de l'Ajuntament

A principis del mes d’agost també van arrencar la pancarta que reclamava la llibertat dels polítics presos i exiliats que es trobava penjada a la façana de l’Ajuntament de Valls. La pancarta va ser arrencada el divendres, 3 d’agost, quan un grup de persones la van arrencar amb un pal extensible, com es pot veure en unes imatges que va difondre a través de Twitter. També, com ha succeït a Montblanc, el grup va sostreure altres pancartes, banderes i llaços grocs en altres punts de la capital de l’Alt Camp. L’Ajuntament va lamentar els «actes vandàlics» i va mitjançant el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, va interposar una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra. «Ens la van prendre, els hem denunciat, l'hem tornada a penjar», va etzibar l'alcalde de Valls.

 

Vilanova i la Geltrú reposa la pancarta en defensa dels presos 

Per la seva banda, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha tornat a instal·lar a la façana de la Casa de la Vila les pancartes en defensa dels ‘presos polítics’ després que aquest dilluns a la nit també les arrenquessin. Segons es pot observar en un vídeo també publicat a través de les xarxes socials, un grup d’aproximadament cinc persones va estendre una canya de pescar amb un objecte tallant a l’extrem per tal de despenjar les pancartes amb què el consistori condemna l’empresonament dels líders sobiranistes, alhora que també van arrencar un gran llaç groc que hi havia a l’entrada principal. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris