Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Afectacions per verificacions mecàniques del Ral·li Catalunya a Montblanc

Diverses carreteres properes a la Vila Ducal tindran restriccions de trànsit
Imatge d'un test realitzat per Elfyn Evans amb l'equip M-Sport. | Natàlia Piqué

 

Les verificacions mecàniques que efectua el Ral·li Catalunya afectaran durant aquesta setmana i la següent, les carreteres de Montblanc. Des de l'Ajuntament de Montblanc s'ha informat que les dues carreteres que es veuran més afectades, amb més restriccions de trànsit, són les vies d'accés a les pedanies del Pinetell i de Rojals.

 

  

Afectacions de trànsit pel Ral·li Catalunya a la TV-7044 i a la TV-7042

 

  

El tram comprès entre els quilòmetres 8 i 14 de la carretera TV-7044, entre el Pinetell i Farena, tindrà, aquest dimarts 9 d'octubre, afectacions en el trànsit. Demà, dimecres, 10 d'octubre, hi tornarà a haver-hi restriccions a la mateixa carretera, però, en aquest cas, entre a La Riba i el Pinetell, que va del quilòmetre 3 al quilòmetre 3 al quilòmetre 9.

 

 

  

  

Per acabar, els dies 10, 11 i 16 d'octubre s'efectuaran verificacions mecàniques a la carretera TV-7042, entre els quilòmetres 4,5 i 11, situat entre Montblanc i Rojals. Les verificacions es realitzaren entre les 9 del matí i les 7 de la tarda, i els talls de carretera es faran per intervals màxims de 15 minuts.

 

 

Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada: del 25 al 28 d'octubre

El Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada 2018 constarà de quatre jornades. El divendres 25 d'octubre tindran lloc els trams de terra; el dissabte, dia 26, serà el torn pels trams d'asfalt i el diumenge, 27 d'octubre, les especials. L'antepenúltima prova del Campionat del Món FIA de Ral·lis, es disputarà aquest any entre els dies 25 i 28 d'octubre i comptarà amb importants novetats en l'itinerari respecte al de la passada edició.

 

El triangle format per la Costa Daurada, Salou i PortAventura World seguirà sent, per 14a vegada consecutiva, l'epicentre de la prova catalana del World Rally Championship i en aquesta edició, com ja és habitual, seguirà sent l'únic ral·li de tot el calendari mundial amb recorregut mixt terra-asfalt.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris