ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Mor Raül Saperas, professor i exdirector del col·legi Martí Poch de l’Espluga

Raül Saperas va dedicar la seva vida laboral a la docència
Façana de l'escola Martí Poch de l'Espluga de Francolí. | VallsDiari

 

El professor i director de l’escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí, Raül Saperas, ha mort, segons ha informat el mateix centre educatiu. Saperas, que va dirigir aquest centre educatiu de la Conca de Barberà des del 1977 fins el 1998, va dedicar la seva vida laboral al servei de la docència, majoritàriament als infants de l’escola pública de l’Espluga de Francolí.

«Sempre estava disposat a donar un cop de mà o ha explicar-te alguna anècdota»

«D’ell tindrem el record de ser un mestre responsable i vocacional, que va viure amb il·lusió i passió al servei del món de l’educació. Que sempre estava disposat a donar un cop de mà o ha explicar-te alguna anècdota. Avui ens deixa, però la seva memòria perdurarà entre les parets de la nostra escola. DEP Sr Raül!», han posat en relleu des d’aquest centre educatiu de la Conca de Barberà.

 

Mor el vallenc Joan Calbet Pàmies, més conegut com a 'Joan de Cal Quec'

Joan Maria Calbet Pàmies, molt més conegut amb el renom de ‘Joan de Cal Quec’, va morir aquest dimarts, 5 de febrer, a l’edat de 84 anys. Calbet entrà a formar part de la Colla Vella a finals dels anys 60 i per Santa Úrsula de 1969 ja portà camisa. D’ofici pagès i enamorat del món dels cavalls, regentà el popular bar familiar ‘Cal Quec’ a la cantonada de la plaça  de Sant Francesc amb el carrer Sant Antoni de Valls.

Impulsor de la recuperació dels Tres tombs de Valls

També va ser President de la Societat Sant Antoni durant quinze anys, sent l'impulsor de la recuperació dels Tres Tombs a Valls ara fa 40 anys. A més, va ser membre de la Germandat del Sant Crist de Lepant, i distingit amb el títol de vallenc de l'any 2002.