Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Conca inicia la recollida de residus 'porta a porta' amb una prova pilot a Montblanc

Aquest dimarts s’ha fet la presentació pública de la campanya que arrencarà el proper 1 d’octubre
Aquest dimarts s’ha fet la presentació pública de la campanya, que arrencarà el proper 1 d’octubre, als veïns de la Vila Ducal. | J.V.

 

Els veïns de dins el recinte emmurallat de Montblanc posaran en funcionament el proper 1 d’octubre un nou sistema de recollida de residus. Aquesta prova pilot, que duu a terme el Consell Comarcal i l'ajuntament montblanquí, té l’objectiu d’augmentar la recollida selectiva de residus per sobre del 50% actual i arribar als estàndards europeus que se situen al 70%.  

 

S'ha previst que l’inici de la recollida porta a porta de tots els residus –amb excepció del vidre- sigui el proper 1 d’octubre. Els veïns que visquin dins el nucli emmurallat de Montblanc hauran de deixar les deixalles al carrer abans de les deu de la nit del dia 1 d’octubre. Els responsables del nou sistema subratllen que la recollida s’efectuarà sempre a partir d'aquesta hora, per tant, avisen als veïns que s'haurà de treure la brossa a partir de les 20.00 hores fins a les 22.00 hores. A l’estiu, en canvi, el servei es farà més tard, i les deixalles es podran treure de les 22h a les 24h.

 

Veïns, principalment de dins del recinte emmurallat de Montblanc, han assistit a la xerrada informativa. | J.V.

 

Les deixalles s’hauran de treure al carrer amb dos cubells –un per la matèria orgànica i l’altre per la resta de les fraccions. Aquests seran entregats als punts informatius que es faran al Casal d’entitats a partir de demà i fins el 29 de setembre.

 

En el nou servei de recollida de residus porta a porta hi haurà setmanalment tres dies de recollida de l'orgànica, dos dies d'envasos, un dia de paper i un dia de rebuig. I conseqüentment, una de les primeres accions per tal d'alliberar espai públic serà que a partir del proper 1 d'octubre es retiraran tots els contenidors que actualment es troben dins el recinte emmurallat. 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris