Plenari del Consell Comarcal de la Conca

Diversos consellers comarcals de la Conca de Barberà renuncien al càrrec a l'equador de la legislatura

Tal com es va establir al començar el mandat l'any 2019, alguns dels representants del van deixat el càrrec a mig mandat per tal de donar pas a nous representants

En el ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà  celebrat ahir dilluns dia 31 de maig, va tenir lloc la presa de raó de la  renúncia al càrrec de diversos consellers i conselleres comarcals. Tal com es va establir al començar el  mandat l'any 2019, alguns dels representants del Consell Comarcal deixarien el càrrec a mig mandat per tal de donar pas a  nous representants.

En aquest sentit, Artur Miró Palau (PSC), Rosa Sánchez Pérez (JxCat), Ramon M. Caixal Homedes, Carme ferrer Cervelló i Ricard Miquel Cabestany (ERC-AM) deixen les seves funcions a càrrec de Juan Manuel Cabello Camacho, Moisés Ferrete Bofarull, Ramon Mullerat Figueras, Marc roca Banet i Eduard Saltó Miquel, respectivament.

Nomenclatura

Per altra banda, el ple també va aprovar la modificació de la  nomenclatura de l'organigrama  organitzatiu i funcional del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i OAD amb l'objectiu d'implementar l'ús del llenguatge no sexista a l'organisme.