Presentació bases Riuada Solidària Montblanc.

La Riuada Solidària de Montblanc dona a conèixer la xifra recaptada i publica les bases per optar a ajudes

Els comerços i particulars afectats pels aiguats del mes d’octubre ja poden presentar les seves sol·licituds

Ja es coneix la xifra recaptada per la Riuada Solidària de Montblanc, gràcies a tot un seguit d’activitats que s’han fet per recollir fons destinats als damnificats pels aiguats del mes d’octubre a la capital de la Conca de Barberà i gràcies a les aportacions i la solidaritat de la gent. 

En total s’han aconseguit reunir 42.621,93 euros que serviran per a tots aquells comerços i particulars que hagin patit danys materials a causa del temporal de fa quatre mesos.

Aquest dimecres al vespre s’ha donat a conèixer aquesta quantitat i avui dijous s’han fet públiques les bases per tal de poder d’adherir-se a les ajudes econòmiques.

Qui pot optar a les ajudes?

Segons es desprèn de les bases publicades, podran optar a un màxim de 2.000 euros les activitats comercials o empresarials i els habitatges habituals. Per a altres habitatges es donarà un màxim de 500 euros així com per a magatzems i construccions agrícoles.

Per tal de repartir aquests diners, hi haurà una comissió d’avaluació formada per dos patrons de la fundació Martí l’Humà Tot Conca, dos membres de la iniciativa Riuada Solidària al Francolí, dos tècnics amb experiència en l’àmbit de subvencions i tres representants d’entitats o associacions implicades en les activitats solidàries.

El termini per a sol·licitar els ajuts finalitza el 12 de març. Les peticions es poden fer a través del correu electrònic riuada.montblanc@gmail.com. El dia 22 de maig acaba el termini per a resoldre les sol·licituds, notificar i fer efectives les ajudes.


Comentaris