L’església de Sant Francesc de Montblanc, protagonista d’un anunci de cervesa

Més de 150 actors i figurants ocupen aquests dies l’església i claustre de Sant Francesc en un anunci on es recrea un àpat medieval
Exterior de l'església de Sant Francesc de Montblanc amb el set de rodatge. | Cedida

 

La gravació de l’anunci de la marca de cervesa Bud Light ha convertit la plaça de Sant Francesc de Montblanc i el seu entorn en un set de rodatge. L’escena vol recrear la celebració d’un àpat medieval.

 

A inicis de juliol la productora Widescope, a través de l’Oficina de Turisme de Montblanc, va visitar la capital de la Conca de Barberà per localitzar possibles espais on reproduir l’espot.

 

D’entre els indrets proposats, l’antiga església de Sant Francesc va ser el lloc escollit per enregistrar l’escena festiva. Durant les setmanes prèvies s’ha treballat conjuntament per atendre el rodatge que ha captat l’atenció de molts veïns.

 

A les sales annexes del claustre s’hi han instal·lat les zones de descans, maquillatge, vestuari, càtering i el despatx de producció. A l’interior de l’església, el departament d’art ha convertit l’espai en la celebració d’un convit medieval.

 

A l’anunci de Bud Light hi apareixen els dos protagonistes habituals dels espais publicitaris de l’empresa cervesera americana Budweiser: Bud knight i King.

 

Montblanc, escenari d’un altre rodatge fa unes setmanes

No és el primer cop que la vila de Montblanc resulta escollida per acollir un rodatge. De fet, fa poques setmanes, la cèntrica plaça Sant Miquel de Montblanc va servir com a escenari per a la gravació d’un anunci publicitari. L’espot es va enregistrar el passat 5 de juny davant la mirada dels montblanquins que passejaven per la zona.

 

En aquest cas, es tractava de l’anunci d’una important marca italiana d’oli d’oliva que és líder en aquest sector.

 

La gravació de l’espot la va fer la productora amb base a Barcelona ‘The Production Club’, responsable també d’altres projectes amb grans marques com Decathlon, Adidas o Seat, entre moltes altres.

 

Per tal de dur a terme la gravació de l’anunci, un dels establiments comercials de la plaça es va decorar com si fos una fruiteria.