MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

Inaugurada una nova variant de l'itinerari GR-175 de la Ruta del Cister a peu i en BTT

El traçat transcorre entre les poblacions de Blancafort i Solivella
La ruta pasa per les poblaciones de Blancafort i Solivella. | CCCB

 

Un total de 70 persones, procedents de diferents municipis de la Conca de Barberà i de comarques veïnes, van participar aquest diumenge, 30 de setembre, en la inauguració oficial de la nova variant de la Ruta del Cister a peu i en BTT entre Blancafort i Solivella. L’acte va consistir en dues caminades simultànies entre aquests dos municipi de la Conca de Barberà. Un dels grups va sortir, al punt de les 8.15 hores, des de la plaça dels Arbres de Blancafort i l’altre grup des de la plaça de la Creu de Solivella. Per tal d’arribar junts al Santuari del Tallat –punt final del recorregut– els dos grups es van trobar en un punt intermedi i així recórrer els quilometres finals conjuntament.

 

Al santuari del Tallat es va servir un aperitiu i es va celebrar l'acte d'inauguració oficial de la nova variant. | CCCB

 

Ja al Santuari, es va servir un aperitiu i es va celebrar l’acte d’inauguració oficial de la nova variant. El president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet; el Conseller de Turisme del Consell Comarcal, Jordi Miró; l'Alcalde de Solivella, Enric Capdevila; el Regidor de Joventut i Esports de Blancafort, Joan Pijuan, el Conseller de Joventut del Consell Comarcal, Josep M. Anglés; i el CE La Xiruca Foradada, Pep Cunillera, van assistir a l’esdeveniment.

 

Hi van participar un total de 70 persones de totes les edats, procedents de diferents municipis de la comarca i de les comarques veïnes. | CCCB

 

La nova variant esta homologada per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), senyalitzada amb pals i banderoles pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà i amb les marques blanques i vermelles pel CE La Xiruca Foradada, entitat creadora i cuidadora del GR175. L'objectiu d'aquesta variant és d'oferir més serveis (allotjaments, restauració, comerços,...) als caminadors i ciclistes que fan el tram del monestir de Poblet al monestir de Vallbona; i ampliar la xarxa de camins i itineraris de diferent interès i/o dificultat als diferents tipus de públic que recorrin a peu o en BTT La Ruta del Cister.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris