Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

Santa Coloma de Queralt posa en marxa el cicle de concerts de tardor

El primer serà aquest dissabte 20 d'octubre amb el Cor Exaudio d’Igualada i el Cor Scherzo de Vila-seca
El castell dels Comtes de Santa Coloma acull l'oficina del Consell Comarcal. | CCCB

 

Amb la tardor i els primers freds també arriben els Concerts de Tardor a Santa Coloma de Queralt, tres jornades per viure la música en un espai especial, el Castell dels Comtes. Aquest any, el cicle està format per tres concerts, que es realitzaran a les vuit del vespre a la Sala Gran del Castell els dissabtes 20 d’octubre, 10 i 17 de novembre. Dues formacions femenines donaran el tret de sortida als concerts, el Cor Exaudio d’Igualada i el Cor Scherzo de Vila-seca, dos dels cors femenins més destacats del panorama coral català, que oferiran un programa conjunt dirigit pel mestre Esteve Costa.

 

Al novembre, el festival comptarà amb l’Orquestra Camerata XXI, el Quartet de Schubert amb folre i manilles, una formació que neix l’any 2003, i que en aquesta ocasió, oferiran un concert familiar, presentat per David Puertas, amb la música de Shubert per a instruments de corda.

 

El jove intèrpret Alexandre Amorós Korotkof als Concerts de Tardor de Santa Coloma

Al tercer i últim concert serà el torn pel jove intèrpret montblanquí Alexandre Amorós Korotkof, conegut per Sasha, de només 10 anys i que l’any 2016 ja destacà com a guanyador del 1r Concurs de Violí de Barcelona de menors de 8 anys i que aquest 2018 ha tornat a guanyar en la categoria de 10 a 12 anys. El jove violinista anirà acompanyat pel pianista, Marc Torres, del Conservatori de Vila-seca.

 

El primer concert, aquest dissabte dia 20 amb Cor Exaudio d'Igualada i el Cor Scherzo de Vila-seca

Així doncs, el primer concert d’aquest cicle de tardor a Santa Coloma de Queralt serà aquest proper dissabte amb l'obra 'Paisatges divins' en què el Cor Exaudio d'Igualada i el Cor Scherzo de Vila-seca han decidit sumar esforços per afrontar un repertori del segle XX-XXI per a veus femenines íntegrament a cappella, amb peces a doble cor o a 8 veus.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris