Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Santa Coloma de Queralt organitza un taller de primers auxilis

L'activitat es durà a terme el pròxim dissabte, dia 27 d'octubre, a les 11.00 hores
L'objectiu del taller és el de conscienciar la població sobre la necessitat d'afrontar amb serenitat i eficàcia la situació d'urgència, establint una relació adequada amb les persones implicades | LaConcaDiari.cat

 

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà i l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt col·laboren en l'organització i la realització d'un taller de primers auxilis al municipi de Santa Coloma de Queralt. El taller es durà a terme el pròxim dissabte 27 d'octubre, a partir de les 11.00 hores a la sala de la torre del castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt. L'activitat va adreçada a tots els públics i anirà a càrrec de Joan Rosich, tècnic sanitari de la població.

 

L'objectiu del taller és el de conscienciar la població sobre la necessitat d'afrontar amb serenitat i eficàcia la situació d'urgència, establint una relació adequada amb les persones implicades. La formació és de caràcter marcadament pràctic i es durà a terme amb estacions d'habilitats i simulació d'escenaris utilitzant un maniquí així com desfibril·ladors d'entrenament.

 

El taller es durà a terme el pròxim dissabte 27 d'octubre, a partir de les 11.00 hores a la sala de la torre del castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt | CCCB

 

El contingut de la sessió consistirà a explicar el protocol a seguir durant el Suport Vital Bàsic. També conceptes dels primers auxilis donant instruccions sobre la Posició Lateral de Seguretat (PLS), el tractament de talls i cremades i el PAS (protegir, avisar i socórrer). Per últim, s'explicarà la importància d'estar serè així com la manera d'actuar davant la trucada al servei d'emergències.

 

El taller està obert i pensat per a tot el públic en general, però va dirigit especialment a joves, monitors d'activitats de lleure i esportives i dirigents d'entitats. Els interessats s'hi poden inscriure de manera gratuïta mitjançant el correu electrònic joventut@concadebarbera.cat o enviant un whatsapp al 606 30 39 17.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris