Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

Santa Coloma acull una xerrada sobre el càncer

La xerrada tindrà lloc el pròxim 28 de novembre a les 19.30 h a la sala Merlets del Castell dels Comtes
En aquesta ocasió serà Santa Coloma de Queralt el municipi que aculli una xerrada divulgativa sobre el càncer | cedida

 

Segueix a la Conca de Barberà el cicle de xerrades en suport a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. En aquesta ocasió serà Santa Coloma de Queralt el municipi que aculli una xerrada divulgativa sobre el càncer. Enguany, La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio celebra la seva 27a edició i la dedica a una de les malalties més conegudes i amb major índex de mortaldat: el càncer.

 

Aquesta xerrada s'emmarca en una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als joves de Catalunya. La intenció és acostar a la població la realitat mèdica i humana del càncer, una paraula que ens serveix per referir-nos a més de 200 tipus diferents de malalties. Es tracta d'una campanya impulsada per la Fundació La Marató de TV3 i, en aquesta ocasió, organitzada per l'Oficina Jove de la Conca de Barberà en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, l'associació Queractiu, l'associació contra el càncer i les AMPA de l'Escola Cor de Roure, del Col·legi Mare de Déu del Carme i de l'Institut Joan Segura i Valls.

 

La xerrada es realitzarà el pròxim 28 de novembre a les 19.30 h a la sala Merlets del Castell dels Comtes del municipi i, com les altres que es realitzaran per tota la comarca, anirà a càrrec d'un professional de la salut el qual s'ajudarà de material gràfic i de la projecció d'un vídeo didàctic. La campanya d'enguany, que porta per eslògan "La investigació és la vida", mostra el procés de curació d'un malalt de càncer, i té com a objectiu fer èmfasi en la recerca per augmentar la supervivència i la qualitat de vida dels pacients.

 

La Marató a la Conca de Barberà

Santa Coloma se suma d'aquesta manera a una iniciativa comarcal i completa, encara més, tot el recorregut de xerrades. Les altres jornades de divulgació sobre el càncer a la comarca que es duran a terme pròximament són:

 

Vimbodí i Poblet: 30 de novembre a les 19.00 hores al centre cívic.

  

L'Espluga de Francolí: 10 de desembre a les 18.00 hores a l'auditori Carulla Font.

  

Rocafort de Queralt: 15 de desembre a les 17.30 hores al local cultural.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris