La setmana de la joventut de Montblanc es reformula i separa els actes per a joves i per a infants

Se li ha donat el nom de 'FLT' i es reforcen les activitats per a joves amb espais multimedia, una cursa d'obstacles o el tradicional tobogan aquàtic
Presentació de FLT, la setmana de la joventut a Montblanc. | Júlia Giribets

 

La setmana de la joventut arriba un any més a Montblanc del 28 de juny al 7 de juliol. Aquest any, però, presenta força novetats. De fet s’ha fet una reformulació de les activitats i els espais separant-los per a diferents públics.

 

Darrerament s’havia detectat que les activitats de la setmana de la joventut atreien tota mena de públic, des de famílies amb infants fins a jovent, en un mateix espai. Enguany s’ha decidit reestructurar la programació i definir quins espais o activitats són per a joves i quins per a infants.

 

Aquest dimecres al migdia ha tingut lloc la presentació d’aquesta nova edició de la setmana de la joventut de Montblanc on s’han donat a conèixer les principals novetats. Per una banda s’ha escurçat el nom amb què es coneixia habitualment (Festalateva), per dir-se ‘FLT’.

 

Tal com ha explicat el regidor de l’Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó, «aquest és un any especial, perquè hem enfocat el programa especialment als joves, ja que és la setmana de la joventut, però sense oblidar les activitats per a infants».

 

Per la seva banda, la tècnica de joventut de l’Ajuntament de Montblanc, Judit Albalat, ha dit que aquest any «tothom té el seu espai i estem molt contents amb el canvi per potenciar les noves generacions».

 

Activitats destacades del ‘FLT’

Pel que fa a les activitats que es duran a terme en l’edició d’enguany, destaca l’espai multimèdia amb un simulador de ral·li, xerrades per a joves sobre autoestima i sexualitat, el tobogan aquàtic (on s’intentarà tenir un carril per a joves i un per a infants) i una cursa d’obstacles com a activitat estrella.

 

El col·lectiu de dones musulmanes, per la seva banda, farà un taller d’escriptura en àrab i també cal destacar un espai de cuina amb places limitades, per aprendre a cuinar i després competir per fer el millor plat.

 

‘FLT’ també serà una festa inclusiva, ja que hi haurà una sessió amb un DJ amb paràlisi cerebral. Aquesta activitat serà dimarts dia 2 de juliol a la tarda al claustre de Sant Francesc.

 

També et pot interessar: