Reflex del Castell de Tamarit a la desembocadura del riu Gaià

Queda suspesa la XI Marxa per les Terres del riu Gaià a causa de la crisi sanitària

L'entitat promou el coneixement i reivindica el patrimoni natural, cultural i social de les Terres del Gaià

A causa de la crisi sanitària produïda pel coronavirus, l'Associació Terres del Gaià ha decidit anul·lar  la XI Marxa per les Terres del Gaià. L'esdeveniment s'havia de celebrar els dies 1,2 i 3 de maig  de 2020, però la situació delicada que viu el país i el possible allargament de l'Estat d'Alarma han fet decantar la suspensió de l'acte. 

En aquest sentit, l'entitat ha pres la decisió després d'analitzar l'actual situació i «valorar que no es pot assegurar que en les dates previstes inicialment, el confinament de la població no sigui encara necessari». En funció dels esdeveniments, però, Terres del Gaià es reserva la possibilitat de fer la marxa a la tardor. Si finalment s'escull aquesta opció, s'anunciaran les noves dates un cop passat l'Estat d'Alarma.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La Marxa de les Terres del Gaia és una baixada a peu seguint el traçat del riu Gaià, des del seu naixement a Santa Coloma de Queralt fins a la seva desembocadura a Tamarit. Un recorregut que, segons els organitzadors, «permet conèixer i gaudir del territori i de la gent que l’estima».