MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

Montblanc programa la segona edició del taller de música per a nadons

Cal destacar que aquesta serà la primera activitat del nou espai de bebeteca municipal
La música és el centre del taller per a nadons de que organitza l'Ajuntament de Montblanc i la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà . | Cedida

 

Després de l'èxit del taller de música de per a nadons realitzat aquest Nadal, l'Ajuntament de Montblanc i la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà han organitzat una segona edició de l'activitat.

 

El taller pretén crear, juntament amb audicions, danses i la manipulació d'instruments –joguines i d'instruments de percussió–, un espai on els pares i mares comparteixin amb els seus nadons la descoberta d'un nou món sonor. Segons avancen els organitzadors, en aquest taller s'estimularà els aspectes molt importants en aquesta etapa com la vista, el tacte i l'oïda

 

Novetats del cicle de tallers en família

La novetat en aquesta segona edició del taller serà un cicle de tallers en família de tres sessions que estarà impartit per l'Anna Sorlí i es durà a terme els dissabtes 2, 9 i 19 de febrer a la biblioteca. La primera sessió serà de 2/4 de 10 a 2/4 d'11 per a nadons no caminadors. La segona, serà d'11 a 12 per a infants caminadors fins a 4 anys. Les places són limitades i el preu de l'activitat serà de 20 euros per infant. Les inscripcions i el pagament es faran presencialment a la biblioteca.

 

Primera activitat del nou espai de bebeteca municipal de Montblanc

Cal destacar que aquesta serà la primera activitat del nou espai de bebeteca municipal. La biblioteca s'ha fixat com a objectiu dotar d'un espai per als més petits dins de la sala infantil. Aquest espai de trobada, on també s'hi realitzaran activitats, neix amb la idea de donar cabuda a les necessitats de les famílies amb nadons com també la de trobar un moment per a descobrir la lectura des de nadons.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris