Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Gran acollida de la targeta de fidelització de la Unió de Botiguers de Montblanc

Durant el seu primer mes de funcionament, la targeta TotVila arriba als mil usuaris
En el seu primer mes de funcionament la targeta TotVila arriba als mil usuaris | UBCM

 

En el seu primer mes de funcionament, la targeta de fidelització de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, TotVila, ha arribat als mil usuaris. La targeta, que es va presentar a principis de setembre durant la festa Ganga Food Night, serveix per estalviar diners virtuals amb cada compra, que després s’acumulen al saldo dels clients per, si s’escau, gastar-los en compres futures a la mateixa botiga. Un total de 21 els establiments de la Vila Ducal formen part del projecte TotVila, amb la previsió que durant el mes d’octubre s'hi sumin nous comerços.  

 

Segons la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, Montse Guinovart, estan molt satisfets de la iniciativa «perquè veiem que els clients de seguida se l'han fet seva. La gent ve a pagar amb la targeta a la mà per poder gaudir dels descomptes. L'acollida és molt bona, i assolir amb tant poc temps el miler d'usuaris ha trencat les nostres millors expectatives. Estem convençuts que la TotVila continuarà creixent, tot sumant nous comerços i clients de la vila i la resta de la Conca de Barberà. És una gran eina de fidelització per garantir la vitalitat del nostre comerç».

 

Campanya promocional de la targeta TotVila

La targeta no està vinculada a cap entitat bancària i l'alta i el manteniment de la mateixa són gratuïtes i els usuaris gaudeixen de promocions exclusives. Una de les primeres: només utilitzant un sol cop la targeta durant tot el mes d'octubre, els usuaris entren en el sorteig de cinc Targetes Regal, amb 60 euros cadascuna per gastar en el comerç de la Vila Ducal adherit al sistema TotVila. El sorteig es realitza de forma automàtica entre tots els qui hagin usat la targeta. Els usuaris poden consultar els premis i el seu saldo acumulat al web www.totvila.cat. A més, si ho desitgen, reben informació per correu electrònic de tots els beneficis de ser usuari de la targeta. 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris