Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els treballadors de l'Ajuntament de Montblanc cobraran des del primer dia de la baixa

El Ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar per unanimitat aquesta proposta
Per a les justificacions de les absències per malaltia o incapacitat temporal, al treballador se li exigirà la presentació del full de baixa corresponent des del primer dia de compliment de la seva absència | Ajuntament de Montblanc

 

Els treballadors de l'Ajuntament del municipi de Montblanc cobraran la seva retribució des del primer dia de la baixa per malaltia o incapacitat temporal. Aquesta mesura va ser aprovada per unanimitat al Ple de l'Ajuntament de Montblanc el passat dimecres dia 20 de setembre. Aquesta mesura afecta als treballadors del consistori montblanquí així com dels seus organismes o de les seves entitats públiques dependents.

 

Així mateix, també es va aprovar que els incentius al rendiment, el complement de productivitat o altres conceptes retributius s'hauran de regir per les regles i criteris establerts per a cada un d'ells. Per a les justificacions de les absències per malaltia o incapacitat temporal, al treballador se li exigirà la presentació del full de baixa corresponent des del primer dia de compliment de la seva absència.

 

L'Ajuntament de Montblanc publicarà les dades d'absentisme laboral cada semestre al Portal de Transparència del consistori. Garantint, d'aquesta manera, la transparència total d'aquests fets. D'aquesta manera, l'administració montblanquina segueix el camí que el passat juliol es va establir per a l'administració central de l'Estat a la Llei de Pressupostos de l'Estat del 2018.

  

 

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris