MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

Trobada comarcal de dones a Rocafort de Queralt

La jornada organitzada per l'Associació de Dones Rocafortines commemorarà el Dia Internacional de la Dona Rural
Pot participar en la jornada qualsevol dona de la comarca, estigui o no associada. Les inscripcions romandran obertes fins al 10 d'octubre. | laConcaDiari.cat

 

Les dones de la Conca de Barberà podran trobar-se a Rocafort de Queralt el pròxim 21 d'octubre en ocasió de la V Trobada Comarcal de Dones consecutiva. La jornada, organitzada per l'Associació de Dones Rocafortines de Rocafort de Queralt servirà com a commemoració del Dia Internacional de la Dona Rural.

 

La trobada, promoguda pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb la col·laboració de les associacions de dones de la comarca i dels ajuntaments, pretén fer de l'ocasió un punt de trobada per compartir experiències, reforçar vincles i enfortir l'associacionisme de la Conca de Barberà.

 

Programa de la jornada

A les 10.15 hores començarà la recollida de les assistents pels diferents municipis de la comarca. Es preveu que al voltant de les 11.00 hores ja estigui tot a punt perquè Lídia Bargas, coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones, doni la benvinguda a tothom i, tot seguit, es realitzi un aperitiu a la plaça de l'Ajuntament.

 

Després de l'aperitiu, a les 11.30 hores, es durà a terme una visita cultural pel municipi que acabarà a les 14.00 amb el dinar al Local cultural i una entrega d'obsequis a les assistents. El dinal constarà d'una fideuada de marisc amb allioli, un fricandó de vedella amb xampinyons, pruna i farigola, un pastís Selva Negra i un cafè, a banda de l'aigua, el vi i el cava. En acabar de dinar, les assistents gaudiran de la representació de l'espectacle teatral 'El casament del Saldoni i la Margarida' a càrrec de la companyia Taiatru, de Solivella.

 

Pot participar en la jornada qualsevol dona de la comarca, estigui o no associada. Les inscripcions romandran obertes fins al 10 d'octubre. Les interessades s'hauran d'inscriure a l'Associació de dones del municipi, el preu de la trobada és de 22 €.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris