Èxit del Mercat de Santa Llúcia de Les Piles, tot i el mal temps

L’Ajuntament fa una valoració positiva de tots els actes realitzats al llarg d’aquest diumenge. El temps va fer la guitza al migdia, però es va poder dur a terme la programació prevista
Detall d'una de les parades del Mercat de Santa Llúcia de Les Piles | Benjamí Heras.

   

Aquest diumenge, el municipi de Les Piles de Gaià ha viscut un dels dies més esperats abans de les festes de Nadal. S’ha celebrat la 9a edició del Mercat de Santa Llúcia, on una trentena de paradistes artesans, han mostrat els seus productes al carrer. La cita ha aplegat molts visitants que no s’han volgut perdre aquesta mostra i han aprofitat per comprar i tastar els millors productes km 0.

 

Els paradistes participants fan una bona valoració de les vendes fetes durant la jornada. Tot i això, el mal temps va fer una mica la guitza cap a les 12.00 hores del migdia, moment en què va començar a ploure. Tot i això, l’estona del matí prèvia, la gent va comprar molt i va poder passejar per tot el mercat.

 

Des de l’Ajuntament de Les Piles de Gaià, la regidora de Joventut, Festes i Esports, Maria Tosquella, ha explicat a tarragonadigital que «les primeres hores del matí va anar molt bé, tot i que va ploure a l’hora clau».

 

No obstant això, la regidora també valora de forma molt positiva que, en un cap de setmana com aquest, «on hi ha tants actes de La Marató a molts pobles, hagi vingut molta gent aquí». A Les Piles també es feien activitats en favor d’aquesta causa.

 

De cara a futures edicions, «ens agradaria no coincidir amb tantes activitats a altres municipis», tot i això l’assistència en el Mercat va ser molt satisfactòria.

 

Èxit d’assistència en les activitats de la tarda

A la tarda, moment en què es feia cagar el Tió es van aplegar prop de 80 nens i nens amb les seves famílies. L’activitat va ser tot un èxit gràcies a l’elevat nombre de participants i es va poder fer al carrer. L’espectacle infantil també va anar molt bé.

 

Notícies relacionades

Les imatges del Mercat de Santa Llúcia de Les Piles de Gaià

"Arriba el Casal de Jocs a Montblanc del 27 al 29 de desembre" "Montblanc acull l'entrega dels Premis Capital de la Sardana 2018"