Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

El Consell Comarcal de la Conca adquireix el primer vehicle elèctric de la seva flota

Es tracta d'un Nissan Leaf i formarà part del parc de vehicles que utilitzen els serveis tècnics del Consell Comarcal
El president del Consell Comarcal i el delegat de zona del Banc Sabadell han presentat el primer vehicle totalment elèctric adquirit pel Consell. | J.V.

 

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha adquirit el primer vehicle totalment elèctric de la seva flota. El president del Consell, Francesc Banet, ha recollit el vehicle, aquest divendres 27 d'octubre al migdia, a l’estació de recàrrega que hi ha a la zona blava de la Muralla de Santa Tecla, juntament amb el delegat de zona del Banc Sabadell, Albert Alfonso. Es tracta d'un Nissan Leaf i formarà part del parc de vehicles que utilitzen els serveis tècnics del Consell Comarcal per desplaçar-se per portar a terme les seves activitats. És el primer que lliura a la demarcació de Tarragona el Banc Sabadell Rènting i s'ha tramitat a través del servei de compra agregada de les administracions públiques que gestiona l'Associació Catalana de Municipis. 

Es tracta d'un Nissan Leaf i formarà part del parc de vehicles que utilitzen els serveis tècnics del Consell Comarcal. | J.V.

 

Tal com ha explicat el president de l'ens comarcal, el Consell té previst renovar la flota dels 10 vehicles que disposa, l’any vinent, i en aquest sentit es planteja ampliar el nombre de cotxes que siguin totalment elèctrics.

 

Montblanc estrena el primer punt públic de recàrrega de vehicles elèctrics

 

Montblanc va estrenar oficialment, el passat mes d’abril, el primer punt públic de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics del municipi. La tipologia d'estació de recàrrega que es va considerar més adequada per a instal·lar a la Vila Ducal és una estació de recàrrega ràpida, per la rapidesa de recàrrega que suposa la recàrrega d'un vehicle elèctric en només 20-40 minuts, però també es va instal·lar una estació de recàrrega semiràpida amb la possibilitat de recarregar un vehicle elèctric en 2-4 hores.

 

L'estació de recàrrega al centre de Montblanc

 

L'emplaçament escollit per a la ubicació d'aquesta estació de recàrrega és la zona blava ubicada a la Muralla de Santa Tecla, al costat del bar Montseny, per la facilitat de subministrament elèctric, accés més directe a través de l'AP-7 i l'N-240, estacionament a un punt cèntric d'interès i per a facilitat la mobilitat elèctrica situant-se en un punt clau del municipi de Montblanc.

 

L'estació de recàrrega permet connectar dos vehicles elèctrics simultàniament: un en corrent contínua (DC), on la potència màxima de consum és de 50kw, i un en corrent alterna (AC), on la potència màxima de consum és de 43 kw. És important destacar que, en cas que es trobin dos vehicles endollats al mateix moment, l'estació de recàrrega realitza un repartiment de potències. De cara a fer la previsió de potència, s'ha utilitzat la potència màxima admissible per l'estació de recàrrega ràpida, que és de 55 kw.

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris