Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Comença Vitrum amb Sílvia Bel com a Vidriera d'honor

L'actriu ha signat el llibre d'honor de Vimbodí i s'ha animat a bufar vidre davant dels assistents
Güell ha fet entrega d'alguns obsequis a l'actriu, com la peça commemorativa de Vidrum 2018 i, per acabar, s'ha realitzat la signatura al llibre d'honor | B.H.

 

Ja és oficial, avui ha començat Vitrum 2018, la festa per excel·lència del vidre que cada any se celebra Vimbodí i Poblet i que acull mostres, demostracions i mercats, tot al voltant del vidre i altres productes de la terra. En aquesta cinquena edició s'han preparat més d'una cinquantena d'activitats per a tota la família. Enguany, la reconeguda actriu Sílvia Bel ha sigut l'escollida com a Vidriera d'honor de la festa.

 

Les millors imatges de Vitrum 2018

Sílvia Bel, Vidriera d'honor

L'arribada de la Sílvia per a l'acte de distinció com a Vidriera d'honor estava planejat per a les 17.30 hores, però uns problemes d'última hora ho han endarrerit. L'actriu de Molins ha arribat al voltant de les 18.00 hores a les fonts del Gorg, escenari escollit per celebrar l'acte, i el públic assistent l'ha rebuda amb una càlida benvinguda. Joan Güell, alcalde de Vimbodí i Poblet, ha sigut el primer a donar-li la benvinguda.

 

El públic ha rebut la vidriera d'honor amb una càlida benvinguda | B.H.

 

L'alcalde ha sigut el primer a dirigir-se al públic i ha volgut fer un elogi de l'ofici de vidrier: «la Sílvia és una molinenca, el seu pare ha treballat tota la vida amb el vidre. El vidrier d'honor ha de complir amb els requisits de compromís i transparència. La Sílvia, en aquest sentit, s'ha destacat com a una persona que exposa les seves idees amb fermesa, amb compromís i, a més a més, ho fa sense cap complex». Tot seguit, ha sigut el torn de la Sílvia: «em sento vinculada estretament amb l'ofici del vidrier [...] i quan em van oferir venir aquí em va fer molta il·lusió per mi i pel meu pare [...] Moltes gràcies, per a mi és un honor, i que pugueu celebrar aquesta festa durant molts anys».

 

En aquesta cinquena edició s'han preparat més d'una cinquantena d'activitats per a tota la família | B.H.

 

Tot seguit, tant la Sílvia com el seu pare s'han animat a bufar vidre. Güell ha fet entrega d'alguns obsequis a l'actriu, com la peça commemorativa de Vidrum 2018 i, per acabar, s'ha realitzat la signatura al llibre d'honor. La Sílvia ha deixat un missatge firmat en què agraeix Vimbodí i Poblet per la visibilitat que dona a l'ofici de vidrier. Després de l'acte de distinció, Vitrum ha seguit amb els actes del seu programa com el mercat, el berenar popular i el concurs de beure a porró. Podeu veure totes les activitats de la festa del vidre en aquest enllaç.

 

La Sílvia Bel s'ha mostrat molt agraïda per aquesta oportunitat i ha explicat l'admiració que sent vers l'ofici | B.H.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris