Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Vimbodí i Poblet clou un Vitrum molt participatiu

La cinquena edició de la Festa del Vidre Artesà, amb l’actriu Silvia Bel com a vidriera d’honor, va aplegar espectacles, jocs i parades d’artesania
Demostració en directe de com s'elaboren peces de vidre bufat  a Vitrum | Benjamí Heras

 

Vimbodí i Poblet s’han omplert durant aquest cap de setmana de nombrosos visitants gràcies a una nova edició de Vitrum. La sisena edició de la Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet ha refermat el caire familiar i lúdic d’aquest esdeveniment, que s’ha celebrat durant tot el cap de setmana en aquest municipi de la Conca de Barberà. Nombroses persones van passar pel recinte al llarg de tot el dissabte, i el diumenge. 

 

Les millores imatges de la V Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, Vitrum

 

L’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell, i la regidora de Turisme, Rosa Albes, han posat en relleu la gran qualitat artística dels vidriers i dels productes de la resta d’artesans, així com «la creixent procedència de visitants de dins i de fora de Catalunya», que converteix el festival en «una cita anual plenament consolidada, inclosa al catàleg oficial de Fires Monogràfiques d’Artesania de Catalunya». L’ajuntament també vol destacar, un any més, la col·laboració de vimbodinencs i vimbodinenques, entitats, comerços, empreses i administracions, un suport que ha estat clau en el desenvolupament de la festa, única a Catalunya., un suport que, segons el consistori, «esdevé la clau de l’èxit del Vitrum».

 

La cinquena edició de la Festa del Vidre Artesà va nomenar l’actriu Silvia Bel com a vidriera d’honor | Benjamí

 

El programa d’actes de Vitrum va incloure, un any més, la demostració de vidriers de dins i de fora de Catalunya (Igor Obeso, de Guipúscoa; Diego Rodríguez, de Segòvia; Rafa Abdón, de València; Ferran Collado, de Barcelona, i Paco Ramos, de Vimbodí i Poblet) el mercat d’artesania, la ja tradicional escultura gegant de gel a càrrec de l’escultor Ivan López, els jocs i tallers infantils, el concurs de beure amb porró i enguany, com a novetat, la participació de l’alabastre de Sarral com a artesania convidada, com a reconeixement pels cent anys del primer taller modern d’alabastre en aquest municipi veí de la Conca de Barberà.  

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris